Tornar

Aula Ambiental de Ciutat Vella

Primavera verda

L’Aula Ambiental de Ciutat Vella programa un ampli ventall d’activitats per estendre la cultura de la sostenibilitat a la ciutadania.

Fins al mes de juliol, si us apropeu a l’edifici de La Fàbrica del Sol, al barri de la Barceloneta, podreu gaudir de diverses activitats que us permetran conèixer millor el nostre entorn natural i us donaran un munt d’idees per adoptar uns hàbits més sostenibles. En aquell recinte s’ubica l’Aula Ambiental de Ciutat Vella, que des del 5 de maig fins al 5 de juliol ha organitzat el programa d’activitats de primavera i principis d’estiu.

El programa inclou propostes amb multitud de formats. Així, entre les activitats trobem sortides per descobrir el valor del nostre patrimoni natural i contribuir a conservar-lo, com ara un itinerari per diversos jardins de Montjuïc on coneixereu els primers roserars públics de la ciutat, un altre als Jardins del Doctor Pla i Armengol per gaudir de la seva esplendorosa biodiversitat, una sessió familiar d’observació d’ocells i detecció de residus al mar a bord d’una barca o un passeig en paddle surf de recollida de brossa marina adreçat a públic jove.

Les xerrades i tallers us donaran algunes claus per un millor aprofitament dels residus casolans a través del compostatge comunitari o la transformació de plàstic que ja no utilitzeu en clauers. També aprendreu a millorar l’eficiència energètica de la vostra llar i reduir les vostres emissions de diòxid de carboni per tal de fer front a l’emergència climàtica. Aquest mateix tema centrarà una trobada juvenil per debatre l’emergència climàtica i compartir opinions i experiències.

Un mercat d’intercanvi a la plaça del Poeta Boscà, a la Barceloneta, acompanyat de d’una acció artística i dues converses sobre l’impacte de la moda en el medi ambient us ajudarà a donar sortida a aquella roba que ja no utilitzeu. Al barri del Raval, la plaça de Folch i Torres serà l’escenari d’una jornada comunitària d’accions artístiques, lúdiques i de neteja per promoure el civisme i el respecte a l’espai públic compartit. I encara més: l’Aula Ambiental ha programat dues visites guiades a l’edifici sostenible de La Fàbrica del Sol.

Consulteu tot el programa d’activitats en aquest enllaç.

 

Data de publicació: Dimarts, 03 maig 2022
  • Comparteix