Tornar

Un moment de l'òpera experimental Dreamtime, de Luis Tabuenca

Artistes residents i públic interactuen al nou cicle Feedback

Diferents creadors presentaran a la Fabra i Coats un tast de les seves creacions, i els assistents podran dir-hi la seva. 

La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació posarà en marxa diumenge 18 de setembre el cicle Feedback, una mostra de diferents propostes que s'estan preparant al recinte i en què el públic tindrà un paper molt actiu, ja que els creadors i les creadores esperen que qui hi assisteixi els doni la seva opinió sobre allò que veurà, i així poder prendre'n nota de cara a modificar, o no, aspectes de la creació. Així doncs, al mateix temps que es gaudeix en primícia del fragment d’un nou espectacle, es podrà conèixer de primera mà com s’ha gestat i aportar als artistes nous punts de vista. Aquesta interacció amb el públic s'incorpora d'aquesta manera al procés creatiu que estan portant a terme a la Fabra.

En total en aquest primer trimestre de la temporada hi haurà sis sessions, en les quals es presentaran onze projectes. N'hi haurà de música, de teatre i de dansa, i cada sessió la moderarà un o una periodista cultural. Obrirà el foc Luis Tabuenca amb la posada en escena de la seva òpera experimental titulada Dreamtime. En la segona sessió, dijous 13 d’octubre, es podran seguir les propostes de Heal (música) i d'Anna Fontanet (dansa). El 9 de novembre serà el torn de la música de Sincro i del nou projecte teatral de la Companyia PQP. El mateix mes de novembre hi haurà dues sessions més: la del dia 22, amb Delirium Edition (música) i la de parella d'actors Lluís Arruga i Biel Montoro (teatre), i la del dia 29, amb Mariana Portela (dansa) i la música d’Ominira. Les darreres actuacions del trimestre seran el 13 de desembre i les protagonitzaran Ester Villamor (teatre) i Liviana Mauretti (música).

Tots els dies l'hora d'inici serà a les 19 h, i l'entrada és lliure. Més informació, en aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 16 Setembre 2022
  • Comparteix