Tornar

Els quatre integrants de la banda retratats somrients i mirant a càmera en un espai exterior

El punk i el hardcore de Vizio & Fornizio i Dosïs fan tremolar Sidecar

Totes dues bandes presenten les seves composicions més noves i els temes més coneguts en un concert doble a la plaça Reial.

Potser ja fa massa temps que no aneu a un concert d'aquells que fa tremolar el terra i les parets de la sala amb bones descàrregues de punk i de hardcore... Si és el cas, ja podeu córrer a recuperar el temps perdut al Sidecar, temple de l'underground de la plaça Reial pel qual passen el dijous, 1 de desembre, els Vizio & Fornizio i els Dosïs.

Als primers és molt probable que els coneixeu si sortiu de festa pels locals del Raval. I és que la banda es va formar a la Universitat de Barcelona i ràpidament va començar a fer sonar el seu punk i hardcore per locals de Ciutat Vella, cosa que els va fer especialment coneguts entre els nois i noies que recorrien els petits escenaris de música en viu que esquitxen el centre de la ciutat.

Els hi va anar tan bé que aviat van aconseguir els recursos suficients per enregistrar un primer disc, l'any 2019, que va ser tot un èxit a casa nostra, però també a l'altra riba de l'Atlàntic, a Sud-amèrica. Era Nuestra Destrucción, un àlbum força popular amb temes com El sistema, Sobrekarga o La potada. Deuen estar a punt de treure un disc nou, ja que aquest mateix any ja han aparegut dos singles amb cançons noves: Horda i Venganza. Segur que els fan sonar al Sidecar.

Amb els Vizio & Fornizio, una altra banda barcelonina, els Dosïs, un power trio nascut el 2019 que, diuen ells mateixos, toquen "un rock'n'roll, ràpid, brut i potent, directe al trencar-te els timpans i a fer-te servir una mica el cervell". Els qui s'expliquen d'aquesta manera tan contundent són Óscar Destroyer (guitarra i veus), Diego Santillán (bateria) i Edmundo (baix), nova formació després d'un últim canvi de bateria. 

Els Dosïs van enregistrar el 2020 passat Sangre, Sudor y Rock’n’Roll, amb onze temes com Ataque nuclear, Luchar o Hijos de la carretera. Ara, però, acaben d'enregistrar un segon treball que es titula En el filo de la navaja i del qual, de moment, han aparegut a la xarxa alguns singles com la molt contundent Aullidos.

Si voleu saber com sonen els temes més nous dels Vizio & Fornizio i dels Dosïs, veniu al Sidecar Factory Club, però abans consulteu al web d'aquest local de Ciutat Vella tota la informació sobre el concert.

Data de publicació: Dilluns, 28 novembre 2022
  • Comparteix