Tornar

El cartell que anuncia l'exposició amb un dels dibuixos de Perich
El cartell que anuncia l'exposició amb un dels dibuixos de Perich

Queda't a casa... i visita (virtualment) El Born

El confinament no serà obstacle per gaudir aquests dies de part de l'oferta cultural d'El Born Centre de Cultura i Memòria, ja que el centre es disposa a fer servir les xarxes intensament per tal de difondre les seves activitats actuals o passades.

Així, si visiteu el web d'El Born Centre de Cultura i Memòria, o bé si seguiu l'activitat del centre mitjançant Twitter, Instagram o Facebook, podreu anar gaudint de les obres que formen part de l'exposició actual, Perich (1941-1995). Humor amb ulls de gat (a la imatge), i que mentre duri el confinament s'aniran difonent sota l'etiqueta #PerichAcasa.

Així, a Twitter anireu trobant continguts relacionats amb l'exposició que van des de vinyetes i cites del dibuixant fins a articles de premsa o el vídeo de presentació de la mostra. També trobareu dibuixos de Perich a l'Instagram d'El Born Centre de Cultura i Memòria, però en aquest cas, cada setmana publicaran un dibuix de l'artista i convidaran tothom a pintar-lo de colors i publicar-los amb l'etiqueta #PintemPerich. I també trobareu continguts sobre Perich al web del centre i al seu Facebook.

El Born Centre de cultura i memòria s'afegeix a la iniciativa global #LaCulturaAcasa amb aquestes accions, però també donant continuïtat als continguts digitals #DescobrintelBorn que ja formen part de l'activitat de l'espai a les xarxes i que expliquen què és El Born i quina és la memòria que conserva aquest equipament barceloní. En aquest sentit, sota l'etiqueta #ArqueoBorn us arribaran imatges de les intervencions arqueològiques que s'han anat fent al recinte.

Paral·lelament, es recuperaran materials pensats per ser consultat en línia que parlin sobre les exposicions que s'han fet a El Born, les conferències que s'han pronunciat o les activitats que s'han dut a terme al recinte en els últims temps. Espereu-vos podcats, vídeos, publicacions en PDF i molt material més especialment interessant.

Si voleu gaudir d'El Born Centre de Cultura i Memòria, consulteu el web del centre i seguiu-lo a Facebook, Twitter i Instagram.

Data de publicació: Dimarts, 17 març 2020
  • Comparteix