Tornar

Quentin Tarantino

Quentin Tarantino porta les seves meditacions sobre el cinema al Coliseum

Presentarà el seu primer llibre de no-ficció a Barcelona la tarda de diumenge 9 d'abril, i també en llegirà un fragment.

Meditaciones de cine (Reservoir Books / Columna) és una amalgama de crítica cinematogràfica, teoria del cinema, reportatge literari i memòries. El seu autor és el cineasta de fama internacional Quentin Tarantino, que d'aquesta manera publica el seu primer llibre de no-ficció. Tarantino farà una gira per presentar l'obra, gira que s'aturarà a Barcelona, en concret al Teatre Coliseum, diumenge 9 d'abril, un acte titulat Cinema speculation in conversation i en què a més de la conversa l'autor llegirà alguns fragments del llibre.

El realitzador de films com Reservoir Dogs i Pulp Fiction parlarà de pel·lícules nord-americanes clau de la dècada dels 70, que el van marcar i que va veure per primera vegada quan era un jove cinèfil. "Amb la seva vibrant imaginació i dedicació a una narrativa rica en capes, Tarantino ofereix una perspectiva poc comuna sobre el cinema que només pot oferir un dels practicants més grans d'aquest art de tots els temps", informa Last Tour, promotora de l'esdeveniment. El nord-americà va publicar l'any 2021 la seva primera novel·la, Érase una vez en Hollywood, que es va traduir a 31 llengües i es va convertir en un èxit de vendes internacional.

La presentació del llibre arrencarà a les 19 h, i les portes s'obriran una hora abans. Les entrades, que tenen un preu entre 82,50 i 94 €, ja són a la venda. L'acte serà en anglès.

Data de publicació: Dimecres, 08 Febrer 2023
  • Comparteix