Tornar

Fotografia de l’actor que interpreta Michael Jackson.

El Rei del Pop aterra de nou a Barcelona

El Teatre Poliorama presenta Michael’s Legacy, un espectacle musical de la companyia Jackson Dance Company.

Us agradaria reviure clàssics com Billie Jean, Beat it o Rock With You? A partir del 15 de maig, podreu gaudir de l’espectacle Michael’s Legacy, sota la direcció musical de Nuria Carreras i Ximo Fillolel. Aquest és el primer homenatge a la llegenda musical que presenta el mateix concepte de xou que oferia a les gires Michael Jackson, amb veus i música en directe. Un esdeveniment per a tots els públics que tindrà lloc al Teatre Poliorama. Ho teniu tot a punt per fer el moonwalk?

Us endinsareu en un espectacle idoni per experimentar la màgia de la música i les coreografies de l’artista a través de les rèpliques exactes de les icòniques cançons amb el toc especial proporcionat per la companyia. Així doncs, les representacions us faran reviure els missatges que l’artista transmetia en cadascuna de les seves actuacions. Michael’s Legacy és considerat en l’actualitat, pel Club de Fans de Michael Jackson a Espanya, el millor espectacle sobre el Rei del Pop. 

Ximo MJ és l’imitador (impersonator) de Michael Jackson, qui no només captura la semblança física de l’artista, sinó que us farà reviure els moviments i gestos de l’artista. El grup artístic disposa d’un extens repertori format per quatre músics (Samuel Gil, teclista i director musical; Diego Barbera, baixista; Javi Navarro, guitarra; i Víctor Llorens, bateria) i veus en directe (Alejandro Trinidad i Amanda de la Mano). A més a més, podreu gaudir d’un cos de ball amb Edgar Solaz, Adrián López, Enrique Enguidanos, Nuria Carreras, Jessica Carreras, Lidia Garrido, Antonella Boria, María Buges, Laia Navarro, Arantxa Carbonell, Marta Castillo i Lucas Darás

No deixeu passar l’oportunitat de viure de nou un concert amb els èxits de Michael Jackson com Smooth Criminal, Thriller o Chicago a l’espectacle Michael’s Legacy, de Jackson Dance Company. L’espectacle fa ús de llum estroboscòpica en determinats moments de la funció. El muntatge musical tindrà lloc del 15 al 26 de maig, de dimecres a diumenge, i els horaris varien segons les representacions. El preu de l’entrada general oscil·la entre els 21 € i el 37 €. Si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web del Teatre Poliorama.

Data de publicació: Divendres, 10 maig 2024
  • Comparteix