Tornar

'El restaurant d’en CuCut’ té una recepta contra l’enveja

‘El restaurant d’en CuCut’ té una recepta contra l’enveja

La Companyia Sebastià Vergés recupera l’art dels putxinel·lis per parlar amb humor de  la convivència i les emocions humanes.

L’enveja és un sentiment que ens tanca en una comparació constant i, sovint, poc saludable. El restaurant d’en Cucut és una obra de titelles que recupera una estètica clàssica per presentar una al·legoria de la societat actual, on l’enveja sembla habitar tots els racons.

El restaurant d’en CuCut és un espectacle de titelles a càrrec de la Companyia Sebastià Vergés-Teatre de titelles i en col·laboració amb La Casa dels Entremesos, que explica la història d’en Cu-cut, un noi feliç i apassionat de la cuina. Amb els seus estalvis ha pogut tirar endavant el seu somni més ambiciós: muntar un restaurant. Malgrat les seves il·lusions i la seva dedicació, la senyora Antònia no veu amb bons ulls aquest nou negoci del barri. L’enveja la portarà a posar un altre restaurant just davant seu, només per fer-li la competència.

El restaurant d’en CuCut descriu en clau d’humor com l’enveja pot fer trontollar somnis i fer créixer disputes entre individus d’un barri aparentment tranquil. Tot un espectacle que rescata la tradició dels putxinel·lis i que convida, a través de la sàtira i la tendresa, a reflexionar sobre la convivència, la generositat i la importància de celebrar l’èxit aliè com a inspiració i no com a amenaça. Una gran proposta per gaudir en família a La Casa dels Entremesos.

Data de publicació: Dijous, 08 maig 2025
  • Comparteix