Tornar

Els tres integrants de la banda retratats drets contra un fons negre

Rock psicodèlic fet a Nova York

Punk i psicodèlia en un concert doble amb els nord-americans Acid Dad i els barcelonins The Lions Constellation.

Us agrada la psicodèlia i els sons d'arrel punk? Doncs veniu a la Sala Upload, perquè el recinte del Poble Espanyol acull el diumenge, 4 de juny, un concert doble que no us hauríeu de perdre. Sobre l'escenari, els Acid Dad, amb un directe espectacular, posaran en comú el seu rock psicodèlic novaiorquès amb el dels barcelonins The Lions Constellation.

Com a caps de cartell, els Acid Dad, una formació nord-americana de rock alternatiu integrada pels cantants i guitarristes, Vaughn Hunt i Sean Fahey, i el bateria Trevor Mustoe. Van aparèixer en l'escena rock de Nova York l'any 2016 i, des d'aleshores, no han parat. Després d'un primer EP Let's Plan a Robbery, l'any 2018 van editar un àlbum homònim de debut que els va acabar de consagrar.

Va ser l'any 2021 quan la banda va produir, un cop més de manera independent, un segon elapé, Take It From The Dead i, el 2022, un nou senzill de set polzades amb els temes Get Me High i Brain Body. Segur que aquests temes sonen al concert d'Upload i ens demostren perquè aquests tres artistes s'han convertit en la nova cara del rock psicodèlic novaiorquès amb actitud punk.

Amb ells, The Lions Constellation, una banda local que ha basat el seu so en els ritmes shoegaze, però que també apunta cap a la psicodèlia amb una base de punk, soul i garage.

Si voleu viure una nit de rock, punk i psicodèlia, veniu a la Sala Upload, però abans consulteu al web tota la informació sobre aquest concert doble.

Data de publicació: Dijous, 01 Juny 2023
  • Comparteix