Tornar

Dos artistes canten al Xuklis Festival
Programa Rockpelsxuklis

Rockpelsxuklis torna a la Festa Major de Montbau

El concert solidari es farà el dissabte 30 de setembre a les 19.00 h. en l’11a edició de Rockpelsxuklis.

Un any més, i ja en són 11 edicions, arriba Rockpelsxuklis al Pla de Montbau. Enguany, els estils musicals protagonistes del concert que tindrà lloc el pròxim 30 de setembre seran el Hard Rock, el Heavy Rock i el Trash Metal, gràcies a la participació d’actuacions de la talla de La Cifra Negra (banda de Hard Rock barcelonina nascuda a inicis del 2018), Amaro (formada l’any 1987 i liderada per Joana Amaro, una de les veus femenines mes importants de finals dels 80), Legion (formada l’any 1987 sota la influència de les bandes de trash metal) i Miss Octubre (banda nascuda a finals del 2013, liderada per Alfredo Piedrafita, exmembre del grup Barricada, que es caracteritza per unir el rock clàssic i les noves tendències). Tanmateix, es comptarà amb la participació de DJ Robert

L’entrada és lliure. A les 18.30 h. s’obriran les portes per gaudir d’una nit al pur estil del hard rock i es disposarà de servei de barra i restauració, a més d’una parada de marxandatge amb productes de Rockpelsxuklis i l’AFANOC.

Rockpelsxuklis va ser impulsat per persones que havien viscut la realitat del càncer en els seus fills i filles, i que eren amants del blues i del rock. Això va fer que sorgís Rockpelsxuklis, un esdeveniment musical gratuït que brilla amb llum pròpia gràcies a la solidaritat i la implicació de bandes locals, comerços, empreses, entitats i un nombrós grup de voluntariat.

L'objectiu principal de Rockpelsxuklis és garantir la gratuïtat dels serveis que l'AFANOC ofereix a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer, i sensibilitzar la societat a través de la música. D’altra banda, també permet oferir una oportunitat a bandes i grups musicals que volen donar-se a conèixer sota el paraigua d’una entitat que porta més de 30 anys de trajectòria com és l’AFANOC.

Més informació.

Data de publicació: Dilluns, 25 Setembre 2023
  • Comparteix