Tornar

Xemeneies al terrat de la Casa Milà - La Pedrera
Palau de la Música Catalana

Descobreix el Modernisme de Barcelona al teu aire

Un itinerari destaca fins a 120 obres, des de les grans construccions fins a d'altres de més modestes, com bortigues, fanals o bancs.

Tant si disposeu de poques hores per conèixer el bo i millor del Modernisme que embelleix Barcelona com si hi voleu dedicar algunes jornades senceres, una opció excel·lent és seguir, al vostre ritme, els passos indicats en la guia de la Ruta del Modernisme de l’Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona i amb el suport del Consell d’Honor de la Ruta. La trobareu a les millors llibreries i als centres del Modernisme, i tots els beneficis produïts per les seves vendes es dediquen íntegrament a la protecció i millora del patrimoni modernista de la ciutat.

La guia està estructurada en un sol itinerari recomanat, amb desviacions per abastar totes les obres, fins a 120 en total. La ruta sencera, amb visita inclosa a tots els monuments oberts al públic, pot requerir entre quatre dies i una setmana per completar-la, però en la mateixa guia trobareu les opcions per fer la ruta en un sol dia o fins i tot menys temps, així com una selecció dels trenta monuments més destacats. A més, el llibre inclou descomptes de fins al 50% en el preu d’entrada a tots els monuments modernistes de la ciutat, i també per a les rutes locals de tretze altres municipis de Catalunya. També hi ha la possibilitat d'adquirir, als centres del Modernisme de l'Ajuntament de Barcelona, el pack de la ruta, que inclou la guia, el mapa de la Ruta del Modernisme amb 120 obres indicades, la guia Sortim de bars i restaurants modernistes, i un mapa de la ciutat amb els establiments de la guia Sortim.

Quan comenceu a fer la ruta, els edificis a conèixer els identificareu fàcilment, no només per les característiques artístiques, ben visibles, del Modernisme, sinó també per uns panots vermells fixats al paviment que els indiquen. Per a més informació, cliqueu a l'enllaç.

Data de publicació: Divendres, 23 Desembre 2022
  • Comparteix