Tornar

Imatge promocional del grup de rock psicodèlic The Black Angels

Vibracions psicodèliques

Després de cinc anys en silenci, The Black Angels presenta a Barcelona un disc doble, Wilderness of Mirrors, escortat per Black Market Karma.

El 31 de gener, la sala Apolo acollirà el concert de presentació del darrer treball de The Black Angels, el sisè de la seva carrera. Es titula Wilderness of Mirrors i és un disc doble, fruit dels cinc anys que han passat des del seu treball anterior, Death Song.

The Black Angels és un grup de rock psicodèlic amb base a Texas i un dels promotors i principals cap de cartell de l’Austin Psych Fest que cada any se celebra a Carson Creek Ranch amb grups històrics com The Zombies, The 13th Floor Elevators o Tame Impala.

Formats el 2004, van prendre el seu nom del tema The Black Angel’s Death Song de la mítica banda novaiorquesa The Velvet Underground, que lideraven, a finals de la dècada de 1960, el guitarrista Lou Reed i la cantant Nico.

Després d’aparèixer en un àlbum recopilatori de música psicodèlica, el 2006 van publicar el seu primer treball, Passover, que va ser ben rebut en el circuit de rock underground pels seus tons foscos i el seu contingut líric, fins al punt de sonar en algunes bandes sonores i sèries del moment, com Californication. El 2008, la banda va llançar Directions to see a ghost amb Young men dead com a tema destacat, que recentment ha estat repescat en la segon part del videojoc The last of us. Més endavant van arribar Phosphene Dream (2010), Indigo Meadow (2013) i l’esmentat Death Song (2017).

El concert a Barcelona del dia 31 forma part de les celebracions que Primavera Sound organitza amb motiu del seu vintè aniversari. La banda repassarà els seus clàssics de sempre –com Black Grease, Bad Vibrations o Empires Falling– i les quinze pistes que componen Wilderness of Mirrors al costat del grup londinenc Black Market Karma, que acaba de publicar el seu onzè treball: Friends in Noise. L’entrada costa 28,6 euros i es pot adquirir en línia clicant aquí.

Data de publicació: Dimecres, 25 Gener 2023
  • Comparteix