Tornar

Fotografia dels directors i intèrprets de La pell fina

Una comèdia sobre la necessitat de cuidar-se 

Carmen Marfà i Yago Alonso paren taula per a quatre intèrprets immensos a La pell fina.

Després de repescar Instruccions per matar un pare i Ovelles, el tàndem format pels autors i directors Carmen Marfà i Yago Alonso torna a la càrrega. Fins al 27 de juny es pot veure a la Sala FlyHard La pell fina, una comèdia distesa i reconfortant que és alhora un retrat generacional i que comença d’una manera incòmoda.

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho etziba, sense donar-li gaire importància, que el nadó de l’Eloi i la Sònia “és molt lleig”. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

La pell fina –és a dir, l’excessiva susceptibilitat– parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per escoltar. Dir la veritat està molt bé, però què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent. 

Sobre l’escenari, quatre intèrprets immensos: Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer i Laura Pau.

Les entrades anticipades costen 18 euros i es poden comprar clicant aquí.

Data de publicació: Dijous, 05 maig 2022
  • Comparteix