Tornar

Interior de Santa Maria del Mar

Santa Maria del Mar obre els seus terrats

La parròquia ofereix visites guiades per descobrir més espais de la Basílica.

Fa segles que la parròquia de Santa Maria del Mar forma part de la ciutat de Barcelona, que en el seu moment era la colònia romana Barcino. Va anar evolucionant amb el seu entorn, i va fer el canvi més important al segle XIV, quan els avenços i la situació econòmica de la ciutat van permetre construir el temple actual. L’edifici va estar en construcció entre el 1329 i el 1383, un procés que van dur a terme els obrers, els pescadors i la gent senzilla del barri. Ara, la parròquia posa al vostre abast espais com les torres, els terrats, les tribunes i la cripta del temple amb unes visites guiades que inclouen moltes novetats. Unes rutes imprescindibles per entendre la construcció de l’edifici i la seva evolució, a més de gaudir d’unes vistes de la ciutat immillorables.

El temple de Santa Maria del Mar oferirà aquestes visites de manera permanent, en dues modalitats diferents: la visita completa d’una hora, amb accés a tots els espais, o una visita més curta només a les torres i terrasses de la basílica. Els horaris varien segons l’idioma de la ruta (català, castellà i anglès) i es fan de dilluns a diumenge, entre les 12.00 i les 17.15 hores. En horari d’estiu, s’afegeix una visita a les 18.00 hores.

El preu és de 10 euros per la visita completa i de 8,50 euros per la visita de torres i terrats. Podeu consultar horaris i comprar les entrades al web de Santa Maria del Mar.

Data de publicació: Dijous, 16 Gener 2020
  • Comparteix