Tornar

Visita a la fàbrica de creació

Tots els secrets de la Fàbrica de Creació

Visites guiades a la Fabra i Coats per conèixer tots els seus espais de primera mà.

Segurament heu sentit a parlar de la Fabra i Coats, la Fàbrica de Creació del barri de Sant Andreu ubicada en una antiga factoria de fils i teixits de principis del segle XX. Però probablement mai heu descobert els secrets de l’espai explicats per algú que els coneix de primera mà. La Fàbrica de Creació obre les portes els dies 3 de juliol i 17 de juliol per tal d’oferir-vos una visita guiada amb el fi de conèixer totes les curiositats i detalls d’aquest icònic indret de la ciutat de Barcelona.

L’esdeveniment començarà a la planta baixa, just a l’accés de la Fàbrica. Allà es contextualitzarà la història de la nau, tant els seus orígens com en el que s’ha convertit avui en dia. Tot seguit es visitaran els bucs i sales d’assaig on podreu descobrir què fa el col·lectiu artístic resident de l’edifici, ja que acull una cinquantena de projectes i propostes culturals.

El recorregut continua a la tercera planta, a les sales d’assaig de més dimensió. Aquest espai s’utilitza per a assajos de peces escèniques com obres de teatre, performances o espectacles de dansa. A la mateixa zona hi ha una gran sala que es manté igual que quan la fàbrica de fils i teixits va tancar. La visita acaba a les sales polivalents, seu d’esdeveniments culturals com festivals o rodatges audiovisuals. Des de la seva obertura l’espai ha acollit a artistes com Rosalía, Mishima, Fermín Muguruza, Za! o la companyia de dansa La Veronal, entre molts altres.

Aprofiteu per descobrir curiositats, secrets i detalls històrics i arquitectònics d’un dels espais del patrimoni industrial barceloní més reconeguts de la ciutat. Més informació en aquest i en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 29 Juny 2022
  • Comparteix