Tornar

Retrat de grup dels quatre protagonistes de la funció

Secrets, mentides i conspiracions a La Villarroel

La sala acull una nova comèdia dramàtica firmada a quatre mans per Marc Angelet i Jordi Casanovas.

Teniu un amic o amiga d’aquells que es creuen les teories més inversemblants i són capaces de defensar-les fins a avorrir tothom? Els protagonistes d’aquesta comèdia sí, i planifiquen una “intervenció” per fer tornar a la via de la raó una amiga que creu i defensa les conspiracions més diverses. Serà tranquil·la, la trobada? Ho sabreu si veniu a veure Conspiranoia a La Villarroel abans del 2 de juny.

L’obra teatral és una creació conjunta d’Angelet i Casanovas dirigida per aquest últim i interpretada per Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve. Ells i elles interpreten els amics d’aquest grup, persones com vosaltres que un dia es troben que aquesta amiga que tant aprecien diu coses que no tenen sentit o els semblen directament ridícules.

No us ha passat això en cap moment en els últims anys? Fora estrany, en els temps que corren, d’aquí l’oportunitat i la contemporaneïtat d’una proposta escènica que es pregunta, en el fons, fins a quin punt som capaços d’estimar persones que pensen i que veuen el món d’una manera completament diferent de la nostra.

Tot, en uns diàlegs en els quals aquests amics i amigues que es coneixen des que eren petits faran saber a la noia què pensen d’ella i de les teories que defensa, un procés que serà difícil i poc agradable i que obrirà la porta a destapar secrets del passat, mentides i algunes rancúnies antigues.

Podríeu estimar algú que fes costat a opcions polítiques que vosaltres considereu inacceptables i que concedís crèdit a teories que a vosaltres us semblen absurdes i manipuladores? Això és el que us plantegen dos dels dramaturgs i directors més actius de l’escena actual amb aquest muntatge.

Si voleu saber com s’acaba la “intervenció” d’aquesta colla d’amics, veniu a veure Conspiranoia a La Villarroel, però abans consulteu al web tota la informació sobre les representacions.

 

Data de publicació: Dimarts, 23 Abril 2024
  • Comparteix