Tornar

Observatori Fabra il·luminat a la foscor.

Sopar sota les estrelles

Una proposta gastronòmica i astronòmica per explorar l’Univers i el cel de Barcelona des de l’Observatori Fabra.

Gaudir d’un sopar il·luminats per la llum de les estrelles en un espai idíl·lic és una de les situacions més apreciades que pot haver-hi durant les nits estiuenques. Durant els vespres dels pròxims mesos, l’Observatori Fabra organitza una experiència única gràcies a la fusió de gastronomia, l’observació astronòmica i la divulgació científica. Del 3 de juny al 2 d’octubre tindreu l’oportunitat de viure els Sopars amb estrelles, una trobada al límit entre el bosc de Collserola i l’ebullició de la metròpoli barcelonina, en un espai ubicat 400 metres per sobre de la ciutat.

L’esdeveniment comença per un sopar amb vistes privilegiades a la panoràmica de l’urbs on s’oferirà un menú inspirat en l’astronomia des de la terrassa de l’Observatori. A continuació, podreu gaudir d’una conferència participativa on, a més de parlar sobre tota mena de teories i conceptes astronòmics, tindreu l’oportunitat de resoldre tots els vostres dubtes gràcies a la comunitat professional que participa en les ponències d’enguany. 

Finalment, arribarà el plat fort de la nit: la visita al museu i altres espais de l’equipament. Durant el recorregut, després de passar per la sala noucentista, acabareu a la sala de la gran cúpula, que conserva elements originals de l’Observatori. Allà podreu utilitzar el telescopi 1904, un dels més grans i antics d’Europa encara en funcionament. 

En definitiva, una proposta clàssica de l’estiu barceloní on combinareu un esplèndid sopar a l’aire lliure i unes vistes immillorables de la ciutat amb la possibilitat de descobrir i observar com mai ho heu fet tot allò que ens envolta més enllà de la nostra atmosfera. 

Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 20 Juny 2023
  • Comparteix