Tornar

Una obra de l'artista Natalia Carminati que fa referència a la cadena alimentària

‘State of art’: el bo i millor del 'Young Gallery Weekend'

Si us vau perdre les exposicions que van formar part de la darrera edició del Young Gallery Weekend, ara en teniu una que, fins al 29 de desembre, mostra algunes de les millors obres que hi van participar.

Tot passa al Mazda Space Barcelona (Comerç, 60), que acull aquests dies una mostra de mostres. Ens expliquem: bona part dels espais d’art que van participar en el darrer Young Gallery Weekend han triat un dels autors que van participar en aquest cap de setmana de l’art contemporani emergent per tal que mostrin de manera conjunta les seves obres.

Així, a State of Art veureu obres de Natalia Carminati que, de la mà d’Escalera de Incendios, porta a l’exposició una barreja de performance, intervenció artística i instal·lació en la que, fent servir el vídeo i la interacció, ens parla de l’espècie humana a partir de la cadena alimentària. A la foto veieu una de les obres que es poden veure a l’exposició.

També podreu veure les creacions d’artistes com Ingvar Björn i les seves pintures que es van poder veure a l’Espronceda Centre d’Art, un seguit d’obres amb un missatge ecologista de respecte envers el planeta, però també les moltes polaroids que va mostrar La Projekteria a l’exposició The decisive light.

L’abstracció de la forma i el valor emocional de la matèria són els temes que investiga Vanesa Muñoz, en unes obres que mostrava a El Catascopio amb el títol de La irreversibilidad del verbo. Una part es poden veure ara a State of Art.

Són només alguns exemples d’una mostra més amplia en la que molts espais de la ciutat mostren des de creacions fotogràfiques a pintures, sempre amb un ull posat en l’actualitat més rabiosa.

Si voleu saber quins altres artistes i espais d’art de la ciutat estan presents en la mostra de la Young Gallery Weekend al Mazda Space, consulteu el web d’aquesta trobada artística.

Data de publicació: Divendres, 22 Desembre 2017
  • Comparteix