Tornar

La imatge d'una habitació buida en un pis deshabitat serveix per anunciar l'exposició

Susana Solano i Idoia Montón, en una mostra comissariada per David Bestué a Halfhouse

Grans noms del panorama actual de l'art contemporani, entre els quals els de l'escultora Susana Solano i la pintora Idoia Montón, mostren aquests dies les seves obres a la nova seu de Halfhouse, en una mostra comissariada pel també artista David Bestué.

Les obres formen part de l'Exposición colectiva que, fins al 12 de gener, es pot veure a les noves dependències de Halfhouse. I és que l'espai, mig residència i mig galeria d'art que fins fa uns mesos era a la carretera de Vallvidrera, s'ha traslladat ara al barri de La Verneda.

Allà vam poder veure ja l'octubre passat crossfire, una mostra comissariada per Luis Bisbe amb obres d'Álex Palacín, Daniel Steegmann, Antoni Llena, Mònica Planes, Eduardo Ruiz i el mateix Bisbe.

En la segona exposició que es munta en el nou espai, els responsables de Halfhouse (Alberto Peral i l'artista irlandesa Sinéad Spelman que aquests dies, per cert, té una interessantíssima exposició a la Fundació Suñol) han convidat a exercir com a comissari David Bestué, un escultor barceloní que treballa en escultura, vídeo i fotografia i que el 2015 ha havia exposat, amb Julia Spínola, a l'antic Halfhouse.

Ell ha convidat a participar en l'exposició un seguit d'artistes que considera especialment interessants, entre els quals l'escultor granadí Pablo Capitán del Río,  el també escultor Fernando García o un artista singular que combina escultura, so i text en les seves creacions, el basc Oier Iruretagoiena.

A més, la col·lectiva comissariada per Bestué inclou obres d'Idoia Montón, una pintora de Sant Sebastià que va fer una llarga residència a La Escocesa de Barcelona i que utilitza un discurs rebel i feminista en les seves obres. També, finalment, trobarem peces de Susana Solano, una escultora de gran projecció internacional especialment coneguda per les seves obres en ferro.

Si voleu saber més sobre la Exposición colectiva que aquests dies podeu veure a Halfhouse, consulteu el Facebook d'aquest espai d'art contemporani de La Verneda o el Facebook de l'esdeveniment.

Data de publicació: Divendres, 04 Gener 2019
  • Comparteix