Tornar

Imatge de l'espectacle
Imatge de músics tocant a l'escenari

Música i realitat virtual al CaixaForum

'Symphony' proposa a l’espectador viure i gaudir de la música clàssica gràcies a la tecnologia de realitat virtual.

Música i realitat virtual s'uneixen en aquest viatge audiovisual immersiu per a tots els públics anomenat 'Symphony', una experiència que ofereix un viatge a través de les emocions i la música amb l'objectiu d'acostar la música clàssica a tots els públics. L'espectador podrà viure i entendre la música clàssica sentint-se com un músic més dins d'una orquestra.

A través d'aquesta experiència única, gaudirà de les composicions de BeethovenMahler Bernstein, de la mà del gran director d'orquestra Gustavo Dudamel i dels més de 100 músics integrants de la prestigiosa Mahler Chamber Orchestra.

La proposta transcorre en dos espais: una primera sala dedicada a la projecció d’un audiovisual projectat en una gran pantalla i amb un sistema de so envoltant, que ens ofereix l’oportunitat de submergir-nos en un univers d’imatges i sons com a preàmbul a la posterior experiència de realitat virtual. La segona sala està destinada a l’experiència immersiva amb equips i visors de realitat virtual.

El concepte visual d’aquesta experiència en realitat virtual combina la imatge real filmada en 360º amb la imatge generada per ordinador i efectes visuals. Per a la música, s’ha fet servir un sistema d’enregistrament d’última generació que proporciona una experiència de so 360. Tot un plantejament que combina l’última tecnologia amb la sensibilitat i creativitat visual i musical.

De manera permanent i, fins el 30 de juny, aquest projecte es pot veure al Caixaforum tots els dies de 10 a 14h i de 17 a 20h. La durada de l’experiència és d’uns 45 minuts i l’edat mínima per poder gaudir-la és de vuit anys.

Les entrades es poden reservar en línia a través d'aquest enllaç.

 

 

Data de publicació: Dijous, 29 Abril 2021
  • Comparteix