Tornar

‘Tallers compartits. Tres casos d’estudi’ a la Fundació Joan Miró

Art compartit

La Fundació Joan Miró mostra els beneficis de compartir espais de creació artística a l’exposició ‘Tallers compartits. Tres casos d’estudi’.

El 1921, Joan Miró es va instal·lar a la Rue Blomet de París per compartir taller amb l'escultor Pau Gargallo, una experiència que va permetre a Miró descobrir l'escena cultural i a introduir-se en el cercle d'artistes parisencs de l'època. Actualment, a Barcelona, molts artistes han de treballar en espais de fàbriques de creació, o bé a compartir taller en edificis industrials, ja que molts no es poden permetre els alts preus de lloguer dels locals. L’exposició temporal de la Fundació Joan Miró, Tallers compartits. Tres casos d'estudi, mostra les dinàmiques de treball, la producció i els aprenentatges que poden sorgir en aquests espais compartits. Tot i així, també convida a reflexionar sobre les condicions en les quals es produeix l'art contemporani en el nostre context i quins efectes té aquesta situació sobre el resultat.

Tallers compartits. Tres casos d'estudi, comissariada per Martina Millà, presenta els casos de tres parelles d'artistes, cadascuna creant en un mateix espai: Enric Farrés Duran i Xavier Ristol a Sala 17, Tirso Orive Liarte i Aldo Urbano a Hangar, i Idoia Montón i Sinéad Spelman a Halfhouse. A la mostra hi veureu obres dels i les artistes, entre les quals hi haurà intervencions inèdites ideades expressament per a l'exposició que mostren la relació entre artistes i la ressonància en els processos de creació.

Podreu veure l’exposició fins al 19 de setembre. El preu de l’entrada al centre és de 7 euros i la podeu comprar a través d’aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 07 juliol 2021
  • Comparteix