Tornar

La pintura sembla fer al·lusio a una ciutat amb edificis i cases superposats l’un sobre els altres, tot i que no s’identifica clarament.

Teatre des de les altures amb ‘Pulmón verde’

El festival Terrats en cultura tanca el 6 d’octubre l’onzena edició amb l’obra d’Eva Vila i Eduardo G. Santiesteban.

Us agradaria gaudir d’una experiència teatral única des d’un espai singular a Barcelona? Si la resposta és afirmativa, no us podeu perdre l’última funció del festival Terrats en cultura, un projecte de l’associació Coincidències, que tanca l’edició amb l’espectacle Pulmón verde. Aquest és un muntatge fruit de la col·laboració entre la cineasta Eva Vila i el dramaturg Eduardo G. Santiesteban en el qual aborden la qüestió de l’ecologia en ambients urbans. Apunteu a l’agenda: 6 d’octubre a les 19 h. El lloc exacte, però, el sabreu quaranta-vuit hores abans de la funció.

Aquesta és una obra de teatre immersiu que proposa una reflexió sobre la sostenibilitat en la ciutat actual. Des de les altures, una companyia de teatre convida les veïnes a plantejar-se la possibilitat de construir una coberta verda. Per indagar sobre la qüestió, ho faran per mitjà de l’anàlisi i el debat d’obres clàssiques d’Anton Txékhov i Henrik Ibsen i els actors i les actrius convertiran l’assemblea en un espai de diàleg sobre el canvi climàtic. A més, aquest espectacle estableix un diàleg entre cinema i teatre, una idea original d’Eva Vila, amb direcció, dramatúrgia i escenografia a càrrec d’Eduardo G. Santiesteban

Pulmón verde és la darrera proposta del cicle Terrats en cultura que clou l’onzena edició. Aquest festival ha comptat amb quinze projectes artístics que han tingut d’escenari diversos terrats singulars de la ciutat. A més de gaudir de la funció, podreu conèixer un racó particular de Barcelona. 

El muntatge que han fet plegats Vila i G. Santiesteban es podrà veure divendres, 6 d’octubre, a les 19 h, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Convé recordar que la localització precisa no se sabrà fins quaranta-vuit hores abans de l’esdeveniment, una experiència singular que no us podeu perdre. El preu de l’entrada és 15 € (més despeses de gestió) i, si voleu comprar-les, podeu fer-ho des de la pàgina web de l’associació Coincidències.

Data de publicació: Divendres, 22 Setembre 2023
  • Comparteix