Tornar

Imatge promocional de l´espectacle Chungo al Teatre Borràs

La faceta més còmica de Luis Zahera

L'actor ens mostra a Chungo algunes de les seves històries més divertides.

Vuitanta minuts d'entreteniment amb el millor humor de la mà de Luis Zahera. Això és Chungo, l'espectacle que presenta al Teatre Borràs i en el qual ens demostra que no únicament és un premiat actor dramàtic, també un humorista de gran talent.

Zahera és cada vegada més popular. L'intèrpret, que ja tenia un Premi Goya, n'ha guanyat recentment un altre a millor actor de repartiment pel paper d'un dels germans que van participar en l'assassinat d'un veí estranger a la pel·lícula As bestas, un thriller rural dirigit per Rodrigo Sorogoyen, ambientat a Galícia i basat en fets reals. Però el cinema és únicament una de les facetes que ha conreat, ja que ha participat en moltes sèries, obres de teatre i és molt estimat a Galícia, la seva terra natal.

Presentat a Madrid, arriba aquest 2013 a Barcelona després de l'èxit aconseguit l'any passat. Es tracta d'un monòleg d'humor ple de relats i històries personals que freguen el surrealisme i que ha esgotat les entrades en diverses ocasions. A Chungo, fa un repàs molt complet a la seva carrera i a alguns dels seus papers més icònics. I molts d'aquests els ha fet interpretant el paper de "chungo", que és coml ens té acostumats a veure'l...

Moltes de les vivències que ens explica estan inspirades en les seves pròpies experiències, extretes tant del seu entorn familiar com professional. Són records que abasten un període molt ampli que va des de la seva infància fins als seus inicis en el món de la televisió i el cinema del nostre país.

Les entrades per a Chungo es poden adquirir des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 23 Febrer 2023
  • Comparteix