Tornar

Els actors Jesús Luis Jiménez i Anabel Riquelme

Vuit històries de ‘[Des]Encuentros’

Anabel Riquelme i Jesús Luis Jiménez perllonguen a Gràcia l’èxit de la seva ‘opera prima’.

[Des]Encuentros és l’opera prima d’Anabel Riquelme i Jesús Luis Jiménez com a guionistes. El 2019 es van estrenar com a autors de la dramatúrgia d'aquesta peça en l’Off de la Badabadoc. L’any següent, la sala va programar l’obra durant tot el mes de setembre per encetar la temporada . I ara, tots dos són al Teatreneu fins al 30 de gener. És, sens dubte, la millor prova del seu encert per confegir un espectacle que deu molt a la improvisació, però que és el resultat d’un any i mig de treball previ.

El secret és que la gent s’hi sent reflectida o, en tot cas, molt propera a les històries que s’hi representen. Vuit, en total, amb els corresponents desdoblaments interpretatius per part dels seus protagonistes, que han comptat amb el suport d’Alejandra Jiménez-Cascón com a directora i de Lucía Viedma com a assistenta de creació.      

Totes les peces giren a l’entorn de les relacions entre homes i dones i les dificultats per connectar com a parella, amb temes de fons com la incomunicació, l’arrogància, el masclisme o la voluntat de voler tenir cura d’altri. Així, es recreen personatges i situacions com una primera cita, un match a Tinder, un retrobament, una escena pujada de to, un amics que parlen d’astrologia, els equívocs entre uns companys de feina o l’esverament hormonal propi dels adolescents.

Podeu consultar les dates amb entrades disponibles i fer la corresponent reserva, en aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 16 Desembre 2021
  • Comparteix