Tornar

Imatge promocional de l'elenc de Las chicas del coro

‘Las chicas del coro’, tres drag queens i una diva dels anys 80

La Sala Aquarella programa un musical ideat per Ferran Gonzàlez i Las Fernandas, i dirigit per Rubén Yuste.

Las chicas del coro no és cap remake de la sèrie de televisió Las chicas de oro ni de la pel·lícula Los chicos del coro, tot i que fa molt de riure i també hi ha actors que canten. En aquest cas, les protagonistes són Cristal, Dina i Leo –Javier Prados, Xavi Duch i Miguel Ángel Sánchez–, tres il·luses drag queens madrilenyes que participen en un concurs de talents per intentar fer realitat el seu somni: triomfar en el món de la música, que aquí sonarà en directe gràcies al teclat de la pianista Caterina Clos.

La crua realitat les obligarà a fer de coristes de Blanca Tonegra (Esther Peñas), una diva dels anys 80 que ha caigut en l’oblit i amb la qual marxen de gira. Durant la tournee esclataran els conflictes i els malentesos, quan les aspiracions i l’avarícia d’alguns personatges toparan amb la identitats de gènere, l’orientació sexual i els principis ètics i morals de la resta de la companyia. I especialment amb el senyor Martín (Benjamí Conesa), representant del grup, que farà mans i mànigues per aconseguir fama i diners a qualsevol preu.

Las chicas del coro és un musical fresc i brillant escrit per Ferran Gonzàlez i Las Fernandas (Javier Prados i Joan López Santos), sota la direcció de Rubén Yuste. Tots ells el defineixen com “un espectacle fins al cul de brilli brilli, ple de jiji i jaja combinat amb molt de boom, grrr i nyam nyam on gairebé tot és absurd”. Millor ganxo, impossible!

L’entrada té un cost de 25 euros, però hi ha promocions amb un 25% de descompte. Podeu consultar-les i comprar-les en aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 10 Desembre 2021
  • Comparteix