Tornar

Imatge promocional de la comèdia musical Forever Young

Els vells 'rockers' mai no moren

El Tricicle dirigeix Forever Young, una paròdia musical protagonitzada per un grup d’avis i àvies amb molta marxa.

Fins al 29 de maig es pot veure al Teatre Poliorama la comèdia musical Forever Young. Es tracta d’un espectacle produït i dirigit pel Tricicle que es va estrenar el 2011 amb molt d’èxit a La Gran Vía madrilenya i que ara torna al mateix escenari barceloní de llavors amb un nou elenc de joves intèrprets, convenientment caracteritzats amb 40 anys de més: Rai Borrell, Llorenç González, Irene Jódar, Mercè Martínez, Anna Mateo, Marc Pujol i Lucía Torres.

Es tracta del primer projecte conjunt en què els tres integrants del Tricicle coincideixen després del descans indefinit de la companyia. Durant una de les seves gires, Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans van veure l’obra original d’Erik Gedeon a Oslo i van comprar-ne els drets. Aquesta n’és l’adaptació resultant.

L’acció té lloc en una residència de gent gran. Mercè Martínez és una infermera una mica malcarada que s’ocupa de fer cantar cançons infantils als interns, antics rockers que rememoren la seva joventut a través dels hits musicals dels anys 70 i 80. Segons Joan Gràcia, es tracta d’un “cant a la vida” amb un missatge positiu sobre l’envelliment i la necessitat de viure el moment, evocant el tòpic horacià del carpe diem.

Gag rere gag se succeeixen temes que han marcat tant la nostra història personal com la història musical d’occident. No woman no cry, I will survive, Satisfaction, Smells like teen spirit o Let it be són algunes de les cançons que sonen en diferents escenes, degudament arranjades per Manuel Villalta i Marc Garcia Rami, i acompanyades des del mateix escenari amb guitarra, clarinet, violí, piano o percussió. També hi ha lloc per a Nino Bravo, Camilo Sesto, Joan Manuel Serrat o Jaume Sisa, així com per a un parell de medleys amb diferents hits entrellaçats que constitueixen el moment estel·lar de la producció.

El preu de les entrades va dels 11 als 31 euros, segons la ubicació de la localitat triada, i les podeu comprar de forma anticipada clicant aquí.

Data de publicació: Divendres, 25 març 2022
  • Comparteix