Tornar

Escena del musical Pares Normals al Teatre Poliorama

Un musical amb cançons d´Els amics de les arts

Pares Normals arriba al Poliorama.

Els amics de les arts, grup musical creat el 2005 a Barcelona, està format per Daniel Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué. Es van donar a conèixer amb dues maquetes editades entre el 2005 i el 2006 i es van fer populars gràcies al disc Bed & Breakfast. Ells són els autors de les cançons del musical Pares Normals, que ara arriba al Teatre Poliorama.

Totes són originals i han estat compostes per aquest grup. Dotze temes d'estils diversos que s'adapten a la trama, centrada en temes importants, com la maternitat i paternitat, l'amor i la mort. Amb una gran sensibilitat i molt sentit de l'humor, ha estat escrita pels tres membres d'aquest grup al costat de Marc Artigau. Artigau és un escriptor català que, a més d'obres de teatre com Les sense ànima o Alba (o el jardí de les delícies) ha escrit poesia i narrativa.

Un advocat, Aran, viu a Chicago. Té 30 anys i disfruta de la seva vida de forma conscient a més de 7.000 quilòmetres de distància. Treballa en aquesta ciutat amb la seva parella, la Nora. Tots dos estan a punt de casar-se i han vingut a Barcelona en un viatge ràpid per explicar als seus pares la nova situació.

Els seus pares estan jubilats, però la il·lusió de la seva vida sempre ha estat obrir un karaoke. I l'arribada del seu fill i la seva xicota coincideix amb la inauguració del seu nou local, el Moixiganga.

És en aquest moment que un accident sense sentit provocarà que l'Aran reflexioni sobre la seva pròpia existència. És el punt de partida per a una aventura en la qual coneixerà la Laia, una jove amb la qual té més coses en comú del que pensa.

Les entrades per a aquesta obra, d`Els Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta, es poden adquirir des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 15 novembre 2022
  • Comparteix