Tornar

Cartell promocional d´aquesta comedia a la Sala Pangolí

Res és el que sembla

Xavi Miralles i Genís Lama interpreten en No me cantes, que no te quiero dos desconeguts que no se suporten, però que, sense saber-ho, tenen un vincle.

Com bregar amb algú que et cau malament? No existeix una recepta màgica, encara que, com afirmen els experts, el primer pas és acceptar-lo. El segon és pensar que a l'altra persona pot ser que tampoc li caiguis bé. Però, què passa quan dos desconeguts que no se suporten s'adonen que estan molt, molt relacionats? 

Això és el que ens planteja l'obra No me cantes, que no te quiero, en la qual les aparences enganyen. Divertida i deslligada, l'audiència gaudirà a la Sala Pangolí d'una oportunitat de desconnectar dels nostres problemes en una emotiva comèdia.

Genís Lama i Xavier Miralles són els protagonistes d'aquesta obra. Miralles, que també n'és el director i creador, ha treballat molt en tots els àmbits, inclòs el cinematogràfic: va participar en el Festival Fire!! de Barcelona amb El centelleig, un curtmetratge que mostra com poden arribar a esquerdar-se les relacions personals que algun dia van semblar perfectes, impol·lutes i titàniques. A més, ha dirigit obres i projectes teatrals, sobretot microteatre.

Creada per l'equip de Salir del Terrado i Salsa Golf, l'obra ens presenta un home, en Lumi, que ha estat convocat a una entrevista de la qual sap molt poca cosa. S'ha preparat el millor que ha pogut, i és molt conscient que en cas de ser triat el seu futur estarà més que assegurat. 

Ho té tot controlat? Això sembla. Tanmateix, l'arribada d'un nou candidat l'altera profundament. Es tracta d'en Kevin. És algú molt especial, i la situació canviarà molt ràpidament.

En un franc diàleg entre tots dos, s'adonaran que res és el que sembla, ni tan sols el lloc en el qual estan reunits. A més, a poc a poc, les manies de cadascun, les seves més profundes frustracions, quedaran exposades. 

Les entrades poden adquirir-se des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 12 Agost 2022
  • Comparteix