Tornar

Fotografia d'un quadre escènic sobre la tauromàquia de l'obra He llegit i accepto les condicions d'ús

Oda a la banalitat

La Simforosa estrena un espectacle multidisciplinari de creació col·lectiva que barreja xarxes socials, reality shows, tauromàquia i eslavitud.

Del 7 de desembre al 8 de gener s’estrena al Teatre Tantarantana He llegit i accepto les condicions d’ús. Es tracta d’un espectacle de creació col·lectiva de La Simforosa dirigit per Israel Solà: “Una oda a la banalitat, però també una advertència sobre l’addicció que pot crear i el seu cost social”.

Sovint, la banalitat ens salva de nosaltres mateixos. En certa manera, és una cura que desvia la nostra mirada del món real per centrar-se en aspectes secundaris, generalment superflus. En aquest sentit, la banalitat és un consol per al nostre cervell i el nostre cos. Però convé no abusar-ne.

A l’espectacle, un grup de joves interpretat per Lüa Brustenga, Maria Ferrer, Christian Luján, Marta Monroy, Anna Montenegro, Maria Ponce, Ainara Rolíndez i Alba Romero es retroba per celebrar un aniversari i juntes viuen un seguit de situacions quotidianes que realcen la superficialitat, entre frívola i violenta, de determinats comportaments socials com l’addicció a les xarxes socials, els reality shows o l’afició als toros.

Pel seu caràcter multidisciplinari, l’obra barreja diferents gèneres dramàtics, amb cançons en directe i alguna coreografia. La peça és fruit del treball de final de grau de l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia i pretén aconseguir que el públic identifiqui les seves pròpies conductes i es qüestioni el valor i l’impacte que poden tenir les seves accions.

L’entrada per veure He llegit i accepto les condicions d’ús costa 16 euros i es pot comprar de forma anticipada en aquest enllaç. El 18 de desembre tindrà lloc un col·loqui postfunció amb l’equip de La Simforosa, una companyia creada el 2021 com a projecte final de carrera amb la finalitat de fer-se un lloc en el circuit teatral.

Data de publicació: Dimarts, 06 Desembre 2022
  • Comparteix