Tornar

Moment de l'actuació d´Andreu Casanova a Tinder Sorpresa

Buscant la parella perfecta?

Tinder Sorpresa és un divertit monòleg sobre com comportar-se per lligar davant la proliferació d'aplicacions.

Si busques l'amor... o el que sorgeixi, aquest monòleg t'interessa. Tinder sorpresa s'estrena al Teatre Goya, una conversa molt entretinguda amb l'humorista Andreu Casanova.

És un clàssic que s'ha representat en diverses ciutats i teatres i continua mantenint tota la seva frescor i actualitat. A Casanova l´hem vist en altres obres com 50 Sombras de Andreu i la seva segona part. I si alguna cosa tenen en comú és que, sempre amb un to molt divertit i desenfadat, és un humorista que s'ha sentit molt a gust parlant dels diversos tipus de relacions de parella. I també desinhibit. 

Però hi ha algú que encara no tingui alguna aplicació d'aquest tipus instal·lada al seu telèfon o que almenys no l'hagi provat? Els joves, i els que no en són tant, es troben aclaparats davant la proliferació en els últims temps d'aplicacions per lligar. Ja ens hem oblidat del sistema tradicional, discoteca, cinema, sopar o copa?

Sens dubte, un tema de molta actualitat, i aquest monòleg ens convida a fer un recorregut per aquestes aplicacions, destacant les seves incongruències i explicant-nos moltíssimes anècdotes divertides. Gràcies a aquestes anècdotes descobrirem que trobar parella -o sexe- de forma virtual té les seves pròpies normes. I l'humorista sol preguntar si a la sala hi ha gent que s'ha conegut a través d´alguna d'aquestes aplicacions... i sempre s'aixequen algunes mans.

Casanova sempre està buscant inspiració. De fet, quan s'acaben les funcions molts espectadors s'acosten per comentar-li les seves pròpies anècdotes. Casanova sempre busca la complicitat, interactua amb el públic, el que fa que l'espectacle variï notablement d'un dia a l'altre.

Pots adquirir les entrades per a Tinder Sorpresa des d'aquest enllaç.

 

Data de publicació: Dijous, 24 novembre 2022
  • Comparteix