Tornar

Tecnologa i creativitat en el cicle ‘Màquina persona’

Tecnologia i creativitat en el cicle ‘Màquina persona’

Un total de dotze activitats per a reflexionar sobre intel·ligència artificial i creació que se celebraran a la Sala Beckett

Us heu plantejat alguna vegada com serà la relació amb la tecnologia en un futur? Aquest debat, des d’un punt de vista que parteix de supòsits filosòfics i artístics en els processos de creació híbrida, està del tot present en el cicle Màquina Persona, el qual recull dotze activitats que versen sobre Intel·ligència Artificial i creació i on trobareu xerrades, cursos, lectures, mostres i espectacles molt diversos.

A través d’aquest cicle se us convidarà a reflexionar i a explorar diferents perspectives sobre aquest tema, com per exemple, és la creativitat exclusiva de l'ésser humà o es pot concebre com un terreny comú? I si és així, quina és la diferència entre el que fem? Parlem del mateix? O no té res a veure? Com seria un futur en què ens aliéssim amb altres especies per resoldre problemes de manera conjunta?

Si us sembla interessant el cicle, us aconsellem que reviseu bé el programa, ja que les primeres sessions d’algunes activitats del cicle comencen ja a partir del 3 de maig, com la instal·lació performàtica Travessem el mirall ja! i les funcions La màquina de parlar de Victoria Szpunberg i L’altre de Roc Esquius, les quals celebren la seva primera sessió el 4 de maig.

En aquest cicle, organitzat per la Sala Beckett i la Universitat Oberta de Catalunya, també hi contribueix el Simposi Internacional d’Art Electrònic (ISEA 2022), el qual convertirà a Barcelona en la capital de l’art electrònic del 10 al 16 de juny amb el lema Possibles, després de més de deu anys itinerant per països d’altres continents, i que compta amb la col·laboració de Barcelona Ciència i Universitats.

Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dilluns, 02 maig 2022
  • Comparteix