Tornar

‘Retrats revelats’
‘Púber’

Art itinerant pels barris de Barcelona

Temporals és un circuit d’exposicions itinerants que té com a objectiu fer dialogar l’art amb el territori.

Temporals és el nou circuit d’exposicions itinerants que es mou pels diferents barris de Barcelona, amb l’objectiu de crear accions, activitats i experiències artístiques que dialoguin amb el territori més proper del centre que les allotgi. D’aquesta manera, el programa treballa amb la comunitat més propera fomentant la interacció de públics amb experiències artístiques de proximitat. A més, s’obrirà una convocatòria el 2022 de propostes artístiques dins de tota mena d’àmbits que es preveuen des de l’art contemporani i se n’escolliran set, que es programaran durant l’any 2022. Algunes de les característiques d’aquestes propostes hauran de ser la itinerància -s’han de poder adaptar a diferents centres- i la mediació cultural. Els centres culturals que formen part del programa són el CC Convent de Sant Agustí (Ciutat Vella), CC Casa Elizalde (Eixample), CC Cotxeres de Sants-Casinet d’Hostafrancs (Sants- Montjuïc), CC Joan Oliver-Pere Quart (Distr. Les Corts), CC Pere Pruna (Distr. Sarrià-Sant Gervasi), CC Guinardó (Distr. Horta-Guinardó), CC Sant Andreu (Distr. Sant Andreu), CC Farinera (Distr. Sant Martí), CC Can Basté (Distr. Nou Barris), CC Navas i CC Baró de Viver (Distr. Sant Andreu) i CC Pati Llimona (Distr. Ciutat Vella).

Aquesta tardor encara es podran veure alguns dels projectes escollits per a aquest 2021. Evidència, latència i transparència s’inaugura el proper 15 de setembre al CC Casa Elizalde, una exposició col·lectiva realitzada al voltant d’un estudi sobre la violència. El mateix dia, al CC Joan Oliver-Pere Quart, s’inaugura Púber, la qual explora les pràctiques socioculturals dels adolescents a partir del retrat. Més endavant, s’inaugura El capitalisme. Ego i Ésser al CC Casinet d’Hostafrancs (21/09), L’opinió dels altres era molt més important al CC Can Basté (22/09), Relats revelats al CC Farinera (30/09) i Different shades of blue al CC Pere Pruna (7/10).

Podeu consultar totes les exposicions i els centres cívics que les allotjaran al web de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona.

Data de publicació: Dimecres, 08 Setembre 2021
  • Comparteix