Tornar

Música Z

Torna el Música Z

Tretze propostes musicals de tres Escoles Superiors de Música de Barcelona.

Aquest hivern, torna el circuit Música Z! Del dotze de gener al trenta de març, tretze formacions joves tocaran per nou escenaris de la Xarxa de Centres Cívics, amb un programa que presenta fins vora quaranta concerts, en una experiència propera i compartida.

Consulteu totes les propostes des d’aquest enllaç, descarregueu el programa en PDF o consulteu el calendari per dies i així podreu organitzar l’agenda al vostre gust.

El programa, que va iniciar-se l’any passat en col·laboració amb el Conservatori Superior de Música del Liceu, s’amplia amb nous grups estudiants de l’Escola Superior de Música Jam Session i Tallers de Músics, amplificant també els estils musicals que formen part de la programació d’enguany.

Aquest 2023, podeu conèixer el quintet de rock i metal progressiu Authors of confusion, el quartet de clarinets Holmes Quartet , les cantautores Júlia Català i Laura Xiu , el quartet de cordes Mercurii, el duo acústic Oaks i Fahia, el duet de cantautores Pina Pintado i Mimi Robin, el trio de flamenc format per Sonia Molina, David Salgado & Álvaro López, el quintet de saxos Supersax, la formació instrumental i vocal The leftovers, el trio de violí, clarinet i piano Korena , el tercet de guitarres flamenques Tarsis, el sextet de pop Waiting for Batista i la soprano Yelen Montero acompanyada per la pianista Oriana Kemelmajer.

Actuar davant del públic és una part fonamental del seu procés d’aprenentatge i adquisició d’experiència. Per al públic és una oportunitat per conèixer com es formen els futurs talents, així com descobrir la diversitat d’estils i llenguatges musicals.

Aquesta segona edició també creixem en nombre d’equipaments que participen en el Música Z. Als centres CC Casa Orlandai (Sarrià – Sant Gervasi), CC Josep Maria Trias i Peitx (Les Corts), CC Navas (Sant Andreu), CC Pere Pruna (Sarrià – Sant Gervasi), CC Torre Llobeta (Nou Barris) i CC Vil·la Florida (Sarrià – Sant Gervasi) que van participar l’any passat, s’hi afegeixen CC Can Verdaguer (Nou Barris), CC El Sortidor (Sants - Montjuïc) i CC Sagrada Família (Eixample).

Les entrades als concerts són gratuïtes, però cal que reserveu plaça des del web de cada centre. Aquí trobareu els enllaços corresponents. Si no sabeu com fer-ho, aquí teniu les guies il·lustrades que us ho expliquen pas a pas.

Data de publicació: Dilluns, 09 Gener 2023
  • Comparteix