Tornar

Fragment del cartell “Concert Series”, del BIS Festival.

TOU i Marina Vall, els nous sons de l’escena musical

El músic terrassenc interpretarà les cançons del disc Creixin els arbres, en el marc del cicle “Concert Series” del BIS Festival.

El dissabte 6 d’abril, la sala Almo2bar presentarà la proposta d’Albert Segura (Terrassa, 1983), conegut amb el nom artístic de TOU, encarregat d’encetar el programa de concerts del BIS Festival en què destaquen, principalment, grups emergents. El músic presenta un nou àlbum amb sons psicodèlics i d’electrònica fosca amb tocs de krautrock. A més a més, l’acompanyarà com a telonera la catalana Marina Vall

TOU és el projecte en solitari de Segura i ofereix un pop que dialoga amb el pas del temps, crida l’amor perdut, plora per la soledat i reflexiona sobre el present. El projecte es caracteritza per sintetitzadors i guitarres que impregnen d’emotivitat les seves cançons. L’àlbum debut va ser Bcn (2022) i l’ha seguit Creixin els arbres (2023), un disc de rock i krautrock-electrònic que sorprèn amb la psicodèlia, els clarobscurs i una contundència inesperada.

El músic té una trajectòria amb bandes com Electric Boot, Muñeco (del segell El Genio Equivocado), Led’s i forma part de Celestial Bums. TOU va publicar amb Espacial un disc autoeditat d’indie clàssic, Todos los caminos llevan a-Marte.

L’esdeveniment musical també us permetrà conèixer les cançons de Marina Vall, una artista que combina pop amb sons tecno i melodies vocals hipnòtiques. El seu projecte musical, influït per l’electro dark del grup Suuns, crea una atmosfera en què el clarobscur es converteix en el fil conductor d’una posada en escena íntima i impactant. 

El BIS Festival, organitzat per l’Associació Cultural BIS, va sorgir com una proposta per enfortir i dinamitzar l’escena independent de la ciutat, apostant així per la música emergent. Ara podreu gaudir del cicle “Concert Series”.

Si voleu explorar noves veus en l’escena de la música actual, no dubteu a conèixer el directe de TOU i Marina Valls, dins del programa de concerts del BIS Festival. L’esdeveniment musical serà el dissabte, 6 d’abril, a les 21 h. El preu de l’entrada és d’11,50 € al web i 13 € a la taquilla. Si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web de l’Almo2bar

Data de publicació: Dimarts, 02 Abril 2024
  • Comparteix