Tornar

Fotografia de Jordi Vidal i Laia Valles. L’actor apareix amb les mans tacades de pintura vermella.

Transformar el mal en alegria mitjançant la música

El Teatre Tantarantana acull fins al 8 d’octubre Estimadíssims malvats, un espectacle amb autoria i direcció de Víctor Borràs, amb cançons tradicionals i música electrònica.

Històries reals i crims antics s’amaguen darrere les melodies tradicionals que tothom canta mentre la tragèdia es converteix en una festa. A Estimadíssims malvats, descobrireu crims reals del segle XVIII amb cançons tradicionals i música electrònica i us submergireu en la complexitat de la qüestió del mal. És un espectacle de la companyia Teatre Nu, amb autoria i direcció de Víctor Borràs, que teniu temps de veure des del 13 de setembre al 8 d’octubre, al Teatre Tantarantana

L’espectacle s’endinsa en les múltiples capes del mal i reflexiona sobre les històries i les llegendes de les cançons que tenen un origen tràgic, però, que es canten amb alegria de manera inconscient. D’alguna manera, el mal reviu en aquest cant, generació rere generació. El fet que les cançons es cantin des de la inconsciència demostra la frivolitat i posa de manifest la banalització del mal, i com ha influït en la construcció de la societat. 

El muntatge protagonitzat per l’actor Jordi Vidal i la compositora Laia Vallès (alternativament amb Anna Sala), encarregada de la creació de l’espai sonor i dels arranjaments, modifica els temes populars i n’ofereix una visió tan  influenciada per la tradició com per la música electrònica. Vidal interpreta una història íntima i colpidora que s’endinsa en els seus orígens i els dels seus avantpassats per descobrir com el mal afecta les arrels. Quina durada pot tenir el dolor que ocasiona el mal?

A Estimadíssims malvats podreu conèixer crims antics i reals que us han arribat per mitjà de cançons que reteniu a la memòria des de petits. Quines implicacions pot tenir tot això? Us en parla aquest espectacle de teatre musical. Reserveu-vos un vespre per veure el muntatge de la companyia Teatre Nu, del 13 de setembre al 8 d’octubre. L’horari és de dimecres a dissabtes a les 20.30 h i els diumenges a les 19 h. El preu de les entrades és de 14 € (més despeses de gestió) i podeu comprar-les al web del Teatre Tantarantana.

Data de publicació: Dimecres, 06 Setembre 2023
  • Comparteix