Tornar

Retrat de primer pla del DJ i productor amb una cadena daurada al coll

Tres dies de festa i una cita amb el pare del big beat

Si seguiu les sessions Brunch in the park, comenceu a apuntar-vos a l'agenda dues cites imprescindibles: un cap de setmana de tres dies i una trobada amb Fatboy Slim (a la foto).

Us sentiu amb forces per ballar sense parar durant tres dies? Doncs comenceu a pensar a comprar entrades per a un cap de setmana llarguíssim i especialment intens que, entre els dies 12 i 14 d'agost, converteix el parc del Fòrum (dies 12 i 13), el parc de Joan Brossa (dia 14) i el Nitsa Club (tots tres dies), en una gran pista de ball. Us heu quedat amb ganes de més? Doncs el diumenge, 21 d'agost, us espera Fatboy Slim.

Us parlem sobre la programació d'agost del Brunch BCN, unes cites que combinen l'oferta gastronòmica amb actuacions de música electrònica especialment orientada a la pista de ball. Tot passa en horari diürn i nocturn, de manera que qui no vulgui fer-ho no haurà de privar-se d'hores de son per passar-s'ho bé en una cita que, fins i tot, té propostes i espais per als més petits (de 13 a 18 h), sempre pensant en els pares i mares més joves.

El cap de setmana del 12 al 14 d'agost, convoquen un Brunch in Weekender que tindrà com a gran escenari el parc del Fòrum. Allà trobareu durant tot el dia actuacions d'artistes que us faran ballar sense parar, entre els quals una sessió en directe del compositor, productor i DJ alemany Ben Böhmer i el seu house profund i progressiu.

Amb ell, durant la jornada passaran per l'escenari una tria de DJs locals i internacionals que inclouen des de Blond:ish, Paula Tape i Squire, fins a artistes com Damian Lazarus, Ferdinand Monk, Karcelen, Hadone o Jenny Cara, per esmentar-ne alguns. Quan se'n vagi el sol, serà el moment de pensar a sopar per recuperar-se i... continuar la festa al Nitsa Club de la Sala Apolo, on us espera la proposta sonora de DJs com Arnau Obiols, Patrick Mason o Amemé, entre altres.

La festa segueix al parc del Fòrum l'endemà, dissabte 13, amb actuacions durant el dia d'artistes com John Woods, Mind Against, Ellen Allien o Bebetta i amb una nova cita nocturna al Nitsa amb Oma Totem, Leon Vynehall i Imogen, entre altres.

No, el cap de setmana no només no s'ha acabat encara, sinó que es trasllada diumenge, 14, al parc de Joan Brossa on dos escenaris es repartiran les actuacions d'artistes com Eli & Fur, Sorley i Archie Hamilton d'una banda i de Camilo Franco, Anstascia & Bloem i Nadja, entre altres. A la nit, us esperen un cop més al Nitsa, amb actuacions encara per determinar.

Les cites es reprenen, ja com a Brunch in the park, els dies 21 i 28 d'agost. Tots dies són recomanables, però tingueu en compte que en la sessió del 21 d'agost tindreu a l'escenari Fatboy Slim, tot un fenomen dels sons electrònics que es va inventar tot solet un gènere musical, el big beat, que aplega elements del hip-hop, el breakbeat, el rock i el R&B.

Si us agrada ballar de dia i de nit, us estan esperant a les pròximes sessions del Brunch in weekender i el Brunch in the park, però abans consulteu tota la informació i compreu les entrades en aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 04 Agost 2022
  • Comparteix