Tornar

Fotografia de Agustina Monczar en el muntatge.
Fotografia d’Ayelen Ormaechea en el muntatge.
Fotografia de Mariana del Pozo en el muntatge.

Triple dosi de teatre amb talent argentí, a La Badabadoc

Aquest mes d’abril, podreu descobrir les propostes teatrals creades i interpretades per Agustina Monczar, Ayelén Ormaechea i Mariana del Pozo. 

La sala del barri de Gràcia presenta tres espectacles, des del circ fins al drama. Us hi espera Rothjo, una obra que ofereix un univers simbòlic de color i passió; Ai Ai Ai, un muntatge que us farà riure de valent amb una història d’amor; i La que limpia, una proposta que us captivarà amb una reflexió d’una dona que treballa netejant cases, inspirada en l’obra de Lucia Berlin. Tots tres són dirigits respectivament per Mari Luz Dominguez, Julieta Daga i Lali Fisher.

El 18 i 19 d’abril, arriba Rothjo, una obra protagonitzada per Agustina Monczar, una exploració poètica de conceptes abstractes que ens configuren com a éssers humans: el foc, l’amor, la passió, el drama, el perill, la violència, la ira, la sang, la mort, la vida, entre d’altres. En aquesta obra circense i monocromàtica, creada amb cinquanta litres de pintura vermella i 100 metres quadrats de paper kraft, el color vermell, la pell humana i l’estat líquid es fusionen en diàleg. 

El món del circ també seguirà del 20 al 22 d’abril, amb Ai Ai Ai. Descobrireu la història de la Pandora, interpretada per Ayelén Ormaeche, qui ha conegut a través de Tinder en Wakató, un noi japonès molt baixet. La protagonista recrea la trobada romàntica a casa seva per Cap d’Any. A poc a poc, construeix la il·lusió, un univers de possibilitats, des de l’instant tràgic fins a l’amor efímer. Un moment breu, però que perdurarà per sempre dins de l’ànima.

Del 26 al 29 d’abril, us endinsareu en un monòleg inspirat en l’univers de Lucia Berlin a l’obra La que limpia. La Laura, representada per Mariana del Pozo, neteja cases per sobreviure, malgrat que està exhausta. Recorre el paisatge urbà de Buenos Aires i, entre casa i casa, reflexiona sobre la vida quotidiana, el dolor de la pèrdua i la presa de decisions. 

Si voleu visitar aquestes propostes teatrals, heu de saber que Rothjo es durà a terme el 18 i 19 d’abril, a les 20 h; Ai Ai Ai, el 20 i 21, a les 18 h, i el 22 d’abril, a les 20 h; i La que limpia, el 26 i 29, a les 20 h, i el 27 i 28 d’abril, a les 18 h. El preu de l’entrada general en línia és de 17 € per a les dues primeres funcions i 18 € per a la tercera. Si voleu comprar-les, podeu fer-ho des del web de La Badabadoc

Data de publicació: Dimarts, 16 Abril 2024
  • Comparteix