Tornar

Els dos protagonistes de la funció retratats esquena contra esquena

La trobada entre dos mons, en forma de comèdia musical

El Teatre Condal acull noves funcions d'Un amor particular, un muntatge que combina el romanticisme amb la comèdia i les cançons.

Potser heu tingut alguna vegada una relació intensa amb algú, però no heu sabut ni posar-li nom al sentiment que us lligava. Potser algun dia us heu sentit atrets per algú que no tenia res a veure amb vosaltres. Si us sentiu identificats, us estan esperant a Un amor particular, el muntatge que es pot veure al Teatre Condal del 26 de setembre al 15 de novembre.

El muntatge es va estrenar durant l'última edició del Grec 2023 Festival de Barcelona i és obra de Jumon Erra i Daniela Feixas, coautors de la dramatúrgia i de les lletres d'una proposta escènica "tirant a musical" com la defineixen els seus autors, amb composicions de Miquel Tejada

L'actriu Mara Jiménez, l'actor Xavi Navarro i els músics i músiques Andrea Mir, Ariana Abecasis (tot un luxe!), Albert Solà i Roger Mir participen alternativament en una funció durant la qual us explicaran la història de l’Ada i el Xavier, dos barcelonins que no es coneixien i que duen vides ben diferents.

Ella és una actriu feminista i anticapitalista en hores baixes: deu tres mesos de lloguer del seu pis del Raval, no té feina i li acaben de robar la bici. Per guanyar-se uns diners, posa un anunci per la zona alta de Barcelona oferint-se per impartir classes de teatre. 

Respondrà a l'anunci un empresari de Sant Gervasi que vol classes d'interpretació per aprendre a fer riure. I és que la seva dona el vol deixar perquè el troba gris i avorrit.

Com serà la relació entre aquests dos extrems oposats? La trobada serà l'inici una batalla que enfrontarà l’amor romàntic contra el poliamor, l’empresariat contra els antisistema, Sant Gervasi contra el Raval... Però, ai! Ja ho diuen, que la fricció desperta la passió... 

Com s'acabarà la història d'aquests pols oposats que s'atrauen? Ho sabreu si veniu a veure Un amor particular, però abans de venir consulteu al web del Teatre Condal tota la informació sobre el muntatge.

Data de publicació: Dijous, 21 Setembre 2023
  • Comparteix