Tornar

El músic retratat en blanc i negre mentre toca la trompeta

La Vella Dixieland, amb la trompeta de Josep Maria Farràs, al Milano

Torna a la cocteleria del centre de Barcelona la formació més aplaudida i veterana del jazz català.

Quaranta anys de música, una trajectòria impecable, més de dos milers de concerts oferts en escenaris de mig món... La de La Vella DIxieland és la història mateixa del jazz català. La podeu reviure al Milano Jazz Club en un concert excepcional en el qual la formació recupera la trompeta d'un mestre del jazz que no us podeu perdre: Josep Maria Farràs.

I és que, amb la trajectòria que té i els èxits que ha obtingut arreu del món, aquesta formació és tota una institució musical catalana que, actualment, integren els músics Pep Gol, Pau Casares, Benoit Poinsot, Xavier Manau, Gerard Nieto, Josemi Moraleda i Pinyu Martí.

En el concert del Milano Jazz Club, se'ls afegeix un trompeta que ha estat un element fonamental en la vida de la banda des que hi va començar a col·laborar l'any 1995, en el disc Ragtime. A partir d'aquí, van venir actuacions al Festival de Jazz d’Edimburg i al de Breda, a més de discos nous i actuacions fins i tot a Nova Orleans. Reviurem els millors moments de la col·laboració entre Farràs i La Vella Dixieland en un concert en el qual podrem posar a prova un cop més el talent, el domini del llenguatge, la sensibilitat i la generositat musical d'un mestre de la trompeta.

Si voleu sentir La Vella Dixieland tocant un cop més amb Josep Maria Farràs, veniu a alguna de les dues sessions que ofereixen al Milano Jazz Club, però abans consulteu al seu web tota la informació sobre el concert.

Data de publicació: Divendres, 02 Juny 2023
  • Comparteix