Tornar

Fotografia del cicle “Endorfines”.

Vespres estivals d’humor a La Farinera

El cicle d’arts escèniques Endorfines celebra la 14a edició amb la representació de tres espectacles a l’exterior de l’equipament.

Aquest estiu, l’esplanada del Centre Cultural La Farinera del Clot s’omple d'alegria amb el cicle d’humor Endorfines, un esdeveniment que presenta una programació gratuïta i per a tots els públics. Prepareu-vos per viure uns vespres plens de rialles amb tres espectacles de carrer que us activaran les hormones de la felicitat. 

Enguany, el cicle va començar el 4 de juliol amb WOOOOOOW! de la companyia La Churry, un espectacle que va deixar bocabadat el públic assistent quan La Churry va arribar damunt la moto. Un xou que posa èmfasi en l’avui i l’ara, transmetent la idea que cal viure plenament. Encara, però, podreu gaudir d’un parell de representacions més: Uala!, l’11 de juliol, i Dans (Bailas?), el 18 de juliol. 

La companyia Flaco Circus presenta Uala!, una proposta clown-circ plena de gags, manipulacions i equilibris amb diferents objectes. El muntatge narra la història d’un personatge que arriba amb la seva maleta a la recepció d’un hotel abandonat. Comença a transformar l’espai inhòspit i li dona una segona vida. L'espectacle explora temes com la recuperació del que sembla inútil, el moviment, el viatge, així com la importància d’aturar-se per cercar i trobar un lloc propi.

El cicle clourà amb Dans (Bailas?), a càrrec d’Adrian Schvarzstein, un espectacle participatiu protagonitzat per en Juan, qui transforma l’escenari en una festa de ball, des d’un pasdoble fins a un blues. L’esdeveniment esdevé una celebració amb l’orgue del protagonista marcant el ritme, però el públic encara no és conscient d’un desastre imminent.

Aprofiteu l’oportunitat de riure de valent amb les actuacions del cicle Endorfines que tindrà lloc a les 20 h, l’11 i 18 de juliol (el primer espectacle va ser el 4 de juliol). L’entrada és gratuïta i no és necessari fer reserva prèvia. Si voleu obtenir més informació, podeu consultar la pàgina web del Centre Cultural La Farinera del Clot o la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona

Data de publicació: Dimecres, 10 juliol 2024
  • Comparteix