Tornar

Un moment de l'espectacle amb una dona tocant els saxòfon i dos ballarins al seu voltant

Viatge a Cuba sense sortir del Teatre Arenas

Un espectacle ple de ritme cubà inaugura la nova etapa de l’escenari de la plaça d’Espanya.

Dansa, acrobàcies, trenta-cinc artistes en escena… Encara no us heu deixat portar pel ritme cubà? Doncs el teniu ben a prop, al nou Teatre Arenas Barcelona que s’acaba d’inaugurar amb Havana Nights, una estrena espectacular amb molta música. El muntatge es va estrenar el 14 de setembre i es podrà veure a la ciutat fins al 15 d’octubre.

Tot passa al Teatre Arenas Barcelona, nova etapa de la sala d’espectacles que hi ha a la cúpula del centre comercial Arenas. L’espai té capacitat per a més de 1.300 espectadors, un escenari de gairebé trenta metres i els més nous equipaments audiovisuals. El teatre enceta ara una etapa nova acollint un musical que omple el recinte d’artistes vinguts de Cuba.

Produït per l’empresa Be Entertained i per Global Exhibition, Havana Nights inclou la presència a l’escenari de 35 artistes, entre ballarins i acròbates de la Havana Nights Company i del Circo Nacional de Cuba que són la base de la funció. Amb ells, trobareu a l’escenari una orquestra formada per vuit dones que interpreten en directe la música de l’espectacle.

És un muntatge musical, amb un argument simple, però efectiu: un turista, de nom Luca, visita Cuba per primera vegada i, entre música, color i molt de ritme, anirà descobrint l’especial personalitat del poble cubà.

A Alemanya, Àustria i Suïssa, entre altres països, s’ha pogut veure ja aquest espectacle singular, que combina ritmes llatins, entre els quals la salsa o el merengue, amb ritmes urbans i amb hip-hop.

Tradició, dansa urbana, ritmes llatins i molta nostàlgia es combinen en aquestes representacions, que constitueixen una immersió total en la cultura cubana des d’abans i tot que comenci l’espectacle.

Si voleu viure una nit cent per cent cubana, veniu al Teatre Arenas Barcelona, però abans consulteu la informació sobre l’espectacle al web d’Havana Nights.

Data de publicació: Dimarts, 19 Setembre 2023
  • Comparteix