Tornar

Fotografia d’una de les sales de l’exposicio “Tim Burton’s Labyrinth”.

Un viatge laberíntic pel món cinematogràfic de Tim Burton

L’univers creatiu del director aterra a la ciutat amb una exposició que podreu visitar a partir del 8 de març. 

Us agradaria endinsar-vos en la ment del cineasta estatunidenc? Aleshores, no us perdeu l’exposició Tim Burton’s Labyrinth, produïda per Letsgo. Aquest és un recorregut per a tothom, en què podreu descobrir l’estètica particular, misteriosa i sobrenatural del director, així com el seu procés creatiu. Al Palau Victòria Eugènia us espera una aventura immersiva. Us la perdreu?

Els Oompa Loompa, en Jack Skellington o l’Emily són alguns dels personatges emblemàtics i memorables a partir dels quals podreu gaudir d’una experiència sensorial i física amb música, ambientació, escultures de gran format, esbossos originals, escenografia i vestuari. Us submergireu de ple en l’univers surrealista i fantàstic de Burton.

Explorareu el bosc fosc i màgic de La núvia cadàver (2005); redescobrireu els personatges dels films d’Edward Scissorhands (1990), Charlie i la fàbrica de xocolata (2005) o Beetlejuice (1988). També us podreu perdre per l’inoblidable món d’Alícia al país de les meravelles (2010) o The Nightmare Before Christmas (1993). A més, cada sala us portarà per una experiència única, però sereu vosaltres qui decidireu el vostre propi recorregut. 

Aprofiteu l’ocasió per submergir-vos i conèixer de molt a prop el món característic de Tim Burton, a partir d’una mostra que ha viatjat per Madrid, París i Brussel·les. El recorregut és accessible per a persones amb mobilitat reduïda (PMR) i convé saber que l'exposició a determinats centellejos o la il·luminació intermitent d'algunes sales, pot provocar atacs epilèptics o desmais a persones fotosensibles.

Fins al 16 de juny, podreu visitar-la els dimecres i els dijous de 17 h a 20 h; els divendres i els dissabtes de 10 h a 21 h; i els diumenges de 10 h a 20 h, al Palau Victòria Eugènia de la Fira de Barcelona, a Montjuïc. El preu de l’entrada d’adult és de 23,50 € (a partir de quinze anys) i l’entrada per a nens i nenes (fins als catorze anys) de 17,50 €, al web podeu consultar la resta de tarifes. Si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web oficial Tim Burton’s Labyrinth.

Data de publicació: Dimecres, 21 Febrer 2024
  • Comparteix