Tornar

Cartell de l’exposicio ‘Dinosaures de la Patagonia’.

Un viatge al passat dels dinosaures patagònics

A l’exposició Dinosaures de la Patagònia del Museu de la Ciència CosmoCaixa, podreu conèixer la feina dels paleontòlegs i deixar-vos captivar per la mostra fins al 2 de juny.

El món fascinant dels dinosaures genera interessos diversos a diferents generacions i, per endinsar-vos de ple dins d’aquest àmbit, el Museu de la Ciència CosmoCaixa presenta Dinosaures de la Patagònia, una exposició itinerant organitzada pel Museo Paleontológico Egidio Feruglio (MEF) de Trelew, Argentina. En aquest cas, però, no és una exposició més de dinosaures: és una immersió profunda en la feina paleontològica centrada en la Patagònia. 

Del 26 d’octubre fins al 2 de juny, us espera un recorregut per descobrir tots els secrets que han revelat els paleontòlegs i que us transportarà al regne dels rèptils més impressionants que han habitat la Terra.

Així doncs, gràcies a la feina d’investigació i anàlisi que fan els paleontòlegs al llarg dels mil·lennis, podreu conèixer històries fascinants del passat natural de la Patagònia, situada a l’extrem sud de l’Amèrica del Sud, que ha proporcionat el millor registre de dinosaures de l’hemisferi sud. 

Dinosaures de la Patagònia presenta rèpliques dels esquelets dels dinosaures més importants trobats a la regió, així com fòssils originals. L’exposició disposa de tretze mòduls centrats en els dinosaures principals de la Patagònia agrupats en les espècies carnívores, els gegants sauròpodes i altres espècies herbívores de mida més petita. A més, inclou quinze motlles d’esquelets de dinosaures i una selecció de fòssils que us permetran descobrir com es van originar els canvis evolutius, així com les peculiaritats de dinosaures. Ben segur que quedareu bocabadats amb la rèplica de l’exemplar Patagotitan mayorum, de trenta metres de longitud. 

No dubteu a endinsar-vos al passat més llunyà per conèixer els dinosaures únics i sorprenents de la Patagònia, gràcies a la tasca ingent de paleontòlegs que us permetran descobrir tots de secrets per mitjà de fòssils i esquelets que fascinarà a públics diversos; una mostra idònia per visitar en família. L’horari del museu és de 10 h a 20 h, de dilluns a diumenge. El preu de l’entrada general és de 6 € i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des del web del Museu de la Ciència CosmoCaixa

Data de publicació: Divendres, 13 Octubre 2023
  • Comparteix