Tornar

Clara Peya
Cut Copy

Hi ha Vida més enllà de l'estiu

El consolidat festival de Vilanova i la Geltrú porta a Barcelona diferents concerts aquesta tardor, com els de Clara Peya, Alex Amor i Cut Copy.

El Vida és un festival de música nascut a Vilanova i la Geltrú l'any 2014 prenent el relleu de l'antic Faraday. En les seves vuit edicions hi han passat dotzenes d'artistes nacionals i internacionals i s'ha consolidat com un dels grans esdeveniments musicals de les comarques de Barcelona, amb milers d'assistents cada any. Aquest 2022, l'organització del Vida vol seguir promovent la seva filosofia fora de la temporada estiuenca i fent arribar els concerts més enllà de la capital de la comarca del Garraf. És el Vida Records&Friends, un cicle que ja es va viure a Barcelona la passada primavera i que aquesta tardor hi torna.

La ciutat acollirà sis cites, distribuïdes entre la Sala Apolo i l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Les obrirà la pianista i compositora Clara Peya dijous 13 d'octubre en una vetllada a l'Apolo en què també tocarà Socunbohemio, projecte musical liderat per Artur Viñas que mescla música d'autor amb indie. El músic i compositor estatunidenc M. Ward omplirà amb els seus temes de blues, country, folk i rock La 2 de l'Apolo el 20 d'octubre. A l'equador del cicle hi trobem Alex Amor, creadora, cantant, compositora i flautista escocesa que ofereix cançons per a la reflexió personal i que conviden a la connexió entre persones. Actuarà a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el 25 d'octubre.

La tarda de Tots Sants trobarem la banda australiana de pop Cut Copy a l'Apolo, mentre que el 17 de novembre la cantant Jasmyn presentarà el seu projecte en solitari que va iniciar el 2020 després de deixar la banda Weaves. Serà a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm a partir de les 19.30 h. En el mateix escenari i a la mateixa hora, però de dimarts 13 de desembre, el duet Tachys, format per Tobias Wilner i Jonas Bjerre, tancarà el Vida Records & Friends.

Més informació i entrades, aquí.

Data de publicació: Divendres, 07 Octubre 2022
  • Comparteix