Tornar

Castell de Montjuïc

Visites amb microteatre al Castell de Montjuïc

Descobriu el passat de Barcelona i del castell de la manera més original amb la visita "El dibuix del temps" durant el Nadal.

El Castell de Montjuïc ha vist Barcelona des d’una posició privilegiada des de fa molts anys, per la qual cosa reflecteix la seva història amb molts detalls. Visitar-lo és una manera d’entrar al passat de la ciutat, però si ho voleu fer encara més interessant i divertit, no us perdeu la visita "El dibuix del temps" que han preparat per a les dates nadalenques. Un guia us portarà per diferents espais del recinte explicant-vos la història de l’espai, des dels experiments de Pierre François André Mechain per establir el sistema mètric fins a l'actualitat. A més, s’integraran a la visita càpsules de microteatre, tres escenes d’èpoques diferents en tres punts singulars del castell amb un punt d’unió que us faran redescobrir tant el passat d’aquesta fortalesa com el de Barcelona. No us espereu una recreació de fets històrics, sinó una trama teatral creada perquè els barcelonins i barcelonines viatgin a través de la seva història i coneguin l’interessant passat de la ciutat.

L’activitat "El dibuix del temps" es farà els dies 21, 22, 23, 28, 29 i 30 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener al Castell de Montjuïc. L’horari de les visites és a les 12.00 hores els dies laborables i a les 12.00 i 16.30 hores els caps de setmana. És una activitat que té una durada de 85 minuts, 25 dels quals són d’espectacle i la resta de visita guiada.

L’entrada, que té un preu de 12 euros, es pot comprar allà mateix o anticipadament. Podeu reservar la vostra plaça al web del Castell de Montjuïc.

Data de publicació: Dimecres, 18 Desembre 2019
  • Comparteix