Tornar

El Refugi 307 és un dels més importants de Barcelona

Tornem al Refugi 307

Després dels tancaments per la pandèmia, reobre el Refugi 307 del Museu d’Història de Barcelona.

Durant la Guerra Civil es van construir diversos refugis antiaeris per protegir la població dels bombardejos indiscriminats que va patir la ciutat. El Refugi 307 n’és un i es conserva com un dels millors exemplars de Barcelona. Després dels tancaments culturals que s’han hagut de dur a terme durant la pandèmia, el Museu d’Història de Barcelona ha tornat a obrir aquest espai tan emblemàtic de la ciutat, un refugi que també representa la gent del barri del Poble Sec, que va ajudar a excavar-lo en el seu moment. Les visites comentades es duen a terme els diumenges de 10 h a 12.30 h, cada mitja hora i en català, castellà i anglès.

En aquestes visites podreu descobrir les històries d’aquells que s’hi van haver d’amagar durant la guerra i us explicaran per què es duien a terme bombardejos indiscriminats contra la població civil. El Refugi 307 té vora 400 metres de túnels que transiten per sota el barri del Poble Sec, amb tres entrades al llarg del carrer Nou de la Rambla.

Les visites dels diumenges són gratuïtes i requereixen reserva prèvia, la qual podeu fer a través d’aquest enllaç. Per a qualsevol dubte, podeu trucar al 93 256 21 22 o enviar un correu electrònic a reservesmuhba@bcn.cat.

Data de publicació: Dilluns, 04 Gener 2021
  • Comparteix