Tornar

Imatge dels set actors que interpreten els personatges de ‘The Party’.

Un vodevil polític al Teatre Poliorama

The Party és l’obra dirigida i adaptada per Sergi Belbel que podreu veure del 15 de setembre al 5 de novembre, amb un repartiment espectacular.  

Un sopar innocent entre uns amics que havia de ser una gran celebració… acaba amb un final inesperat i tràgic a The Party, una obra dirigida i adaptada per Sergi Belbel que es basa en la pel·lícula de Sally Potter del 2017. El Teatre Poliorama acull aquesta comèdia àcida fins al 5 de novembre que us farà gaudir d’un muntatge divertit i malvat amb un repartiment d’alta qualitat. Us el perdreu?

Tot comença amb la trobada de set amics (i parelles i coneguts) amb motiu del nomenament de la Janet (Marta Ribera) com a ministra de Sanitat. És un grup vinculat al progressisme amb un caràcter més aviat narcisista. Malgrat que l’objectiu del sopar era celebrar la proclamació del càrrec i, per tant, havia de ser una reunió agradable, a mesura que avança la nit, sorgeixen les tensions, a més d’aflorar secrets i revelacions sorprenents que desvelen tot el que els personatges amaguen. Tot plegat desferma la tragèdia… en el marc d’una comèdia frenètica.

Els assumptes sobre els quals parla el muntatge són diversos i vinculats amb les qüestions de la vida. Així doncs, parlaran sobre el sistema sanitari, la religió (la fe, l’ateisme), les mentides dels jocs financers, els ideals relacionats amb el cor i allunyats de la raó, les aparences, la hipocresia, la infidelitat, la contradicció entre idees i actes, les noves estructures familiars, el masclisme i el feminisme… I, tot això, amb una mirada satírica plena d’humor negre. Sobre l’escenari hi haurà uns personatges al límit, interpretats per un repartiment de categoria: Queralt Casasayas, Jordi Diaz, Biel Durán, Àngels Gonyalons, Montse Guallar, Marta Ribera i Lluís Soler

Si voleu descobrir tots els secrets que amaguen aquest grup d’amics i saber com acabarà el sopar, no dubteu a veure l’obra The Party, de Sally Potter, amb direcció de Sergi Belbel. Teniu temps des del 15 de setembre al 5 de novembre, amb espectacles de dimecres a diumenge. Els horaris varien segons les funcions i el preu de les entrades oscil·la entre els 14 € i els 34 €. Si voleu comprar-les, podeu fer-ho des del web del Teatre Poliorama

Data de publicació: Dimecres, 13 Setembre 2023
  • Comparteix