Tornar

Fotografia de l'obra de VitaminStudio.

White Rabbit, una nova experiència immersiva al centre de la ciutat

L’Off-Museum està situat a l’antic Bulevard Rosa i ret homenatge a l’essència de Barcelona i les seves tradicions. 

Ho teniu tot preparat per deixar enrere el que coneixeu sobre museus i deixar-vos sorprendre? Arriba a la ciutat White Rabbit, una experiència innovadora que us convida a submergir-vos en la cultura de Barcelona d’una manera nova i emocionant. Aquest espai s’autodenomina com l’únic Off-Museum de la ciutat, desafiant les convencions tradicionals dels museus per oferir una proposta immersiva a través de l’art digital, les escultures, els murals i l’art de carrer, entre d’altres.

L’espai, ubicat a l’icònic Bulevard Rosa, disposa de més de 1200 m² amb deu instal·lacions d’artistes de nacionalitats diferents, però vinculats a la ciutat, entre els quals hi ha La Fura dels Baus, TVBOY, Mina Hamada, Carles Piera, Enric Planas, Playmodes, Onionlab, Seeds XR i Vitamin Studio

El White Rabbit s’allunya de la idea de museu tradicional, oferint una experiència única que transcendeix les expectatives convencionals. Les instal·lacions inclouen un cub immersiu amb projecció led 360°, una experiència de realitat virtual, una infinity room, art digital, murals i escultures. El nom ‘White Rabbit’ fa referència al conill de Lewis Carroll que guia l’Alícia fins a un món màgic. Així doncs, l'experiència que ofereix l’espai serà interactiva i us portarà a descobrir racons diversos de la resta del panorama cultural de la ciutat. 

Al llarg del recorregut, podreu explorar una visió màgica sobre la cultura catalana amb la llegenda de sant Jordi, els castellers, el modernisme amb els vitralls i el trencadís, l'avantguarda cultural escènica a càrrec de La Fura dels Baus, els correfocs, els capgrossos, l'escena musical barcelonina, el caganer, l’ou com balla, la font màgica de Montjuïc, la nit de Sant Joan i, fins i tot, la rivalitat històrica entre el Barça i el Madrid.

La família Vives, propietària del local on es trobava el Bulevard Rosa, ha decidit impulsar l'oferta cultural de la ciutat creant un espai que permeti explorar les particularitats culturals dels barcelonins i els catalans d'una forma immersiva.

Si voleu viure l’experiència, acosteu-vos fins al passeig de Gràcia per explorar-ne els racons d’aquest espai que es va inaugurar el 14 de maig. L’horari per visitar-lo és de dilluns a diumenge, de 10 h a 20 h. El preu de l’entrada general és de 15 € i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web de White Rabbit.

Data de publicació: Dimecres, 15 maig 2024
  • Comparteix