Tornar

Loles León a Una noche con ella

Loles León, espectáculo garantizado en el escenario

El director de cinema i guionista Juan Luis Iborra ha escrit i dirigeix Una noche con ella, un recorregut pels últims 50 anys de la trajectòria de l'actriu barcelonina.

Actriu de cinema, televisió, teatre i ràdio, Loles León ha fet de tot a la vida. Famosa per ser una de les Chicas Almodóvar i pels seus papers còmics en sèries de televisió, sempre serà recordada pel seu paper de Paloma Cuesta en la sèrie Aquí no hay quien viva. En l'actualitat, compagina el seu treball en l'espectacle Una noche con ella, que arriba a Barcelona després del seu èxit a Madrid, amb el rodatge dels nous capítols de La que se avecina, a Telecinco. És, a més, assídua d'altres programes i finalista a MasterChef Celebrity, el concurs gastronòmic de TVE.

Basant-se en vivències de la mateixa actriu, encara que amb passatges de ficció, aquest muntatge és el que els anglosaxons denominen un one woman show: tot el pes recau en ella. Loles mostra tot el seu talent, cantant, ballant i, per descomptat, aportant grans dosis d'humor. Amb records plens d'emoció i a través de la música (el cabaret i el music hall), Una noche con ella ens trasllada a diferents èpoques, més innocents.

No es tracta únicament d'un monòleg, sinó que estem davant d'un minimusical, que inclou set cançons. Amb música a càrrec del pianista basc Yeyo Bayeyo, acompanyen l'estrella els ballarins Briel González i Fran del Pino.

Un dels grans atractius de l'obra és el vestuari fet pel prestigiós dissenyador Manuel Fernández, que ha desenvolupat per primera vegada en el món teatral una col·lecció confeccionada íntegrament seguint la regla de les 3R: reduir, reutilitzar i reciclar.

Podeu adquirir les entrades des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 09 Juny 2022
  • Comparteix