Tornar

La Caputxeta coneix Blancaneus.
Un moment de la pel·lícula.

‘La revolta dels contes’, literatura, cinema i un pessic de bogeria!

La Filmoteca programa una pel·lícula d’animació que trasllada al cinema un bestseller de Roald Dahl que revoluciona els contes infantils.

Què passaria si la Caputxeta Vermella es fes amiga de la Blancaneus? O si el llop no es volgués cruspir els tres porquets? Qui podria retreure a la Ventafocs que vulgui renovar el seu vestuari per anar al ball de palau? Aquestes preguntes i moltes altres troben resposta a La revolta dels contes! Les voleu conèixer?

Nominada als premis Oscar 2018, aquesta pel·lícula d'animació que arriba ara a la Filmoteca de Catalunya agafa es contes de tota la vida i els sacseja ben fort, per donar-los la volta i escriure'ls de nou afegint unes gotes d'irreverència i molt, molt de sentit de l'humor. La revolta dels contes és l’adaptació cinematogràfica del llibre homònim de Roald Dahl, un autèntic mestre de la narrativa, creador d'històries ocurrents i brillants. La genialitat de Dahl, juntament amb el bon ofici dels productors de la pel·lícula, Rita & Luca Film, fa que aquesta revolta atrapi el públic en una teranyina de fantasia i diversió.

Com diuen els seus creadors, La revolta dels contes és una revisió moderna i políticament incorrecta de clàssics de la literatura infantil, una pel·lícula per a nens i nenes desperts i intel·ligents. No us la perdeu!

Data de publicació: Dimecres, 26 Juny 2019
  • Comparteix