Tornar

Un moment del concert.
El Village, espai per gaudir de l'experiència.

El ‘Rock&Kids’ torna al Poble Espanyol

Arriba a Montjuïc la tercera edició dels concerts familiars d’estiu, amb bandes tribut que descobriran als més menuts alguns hits del rock i el pop.

Sonen com les originals, tot i que han adaptat els decibels a l’oïda del públic petit. Parlem de les bandes tribut que aquest estiu tocaran al Poble Espanyol dins el cicle Rock&Kids, una proposta que farà cantar i ballar tota la família. Aquest festival celebra ja la seva tercera edició: els dies 16 i 30 de juliol i el 13 i 27 d’agost (19.30 h), el millor rock i pop nacional i internacional sonaran al Village, una àmplia zona a l’aire lliure que farà l’experiència encara més satisfactòria!

Fitos y el Filipaldi inauguraran el festival (16 de juliol) amb les seves versions d’un dels grups rockers més populars de l’Estat. Amb influències de rock, funky, soul, blues i jazz, aquesta banda barcelonina de sis músics fa més d’una dècada que toca els temes de Fito Cabrales, líder de Fito&Fitipaldis, per tota la península.

El segon concert serà a càrrec de The Beatboys (30 de juliol), un grup que vol fer reviure la beatlemania entre les noves generacions. Si bé John, Paul, George i Ringo van deixar d’oferir actuacions en viu a mitjan anys 60, la màgia de la seva música es traslladarà a l’escenari del Village i crearà la il·lusió de tenir The Beatles, els autèntics, els genuïns, allà mateix.

Quant a les bandes d’agost, seran Escorpiones (dia 13) i TR3ESEFES (dia 27): cent per cent esperit rocker. La primera ret tribut als Scorpions, probablement el grup hard rock i heavy metal més potent del nostre continent, i la segona, a un artista de la ciutat, Loquillo, que al capdavant de Los Trogloditas va ser un nom clau del rock nacional dels anys 80 i 90. Agafeu l’agenda i reserveu-vos les dates de Rock&Kids per gaudir de la música, del ball i d’un vespre sota els estels en companyia de tota la família.

Data de publicació: Dimarts, 12 juliol 2022
  • Comparteix